Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Bő 2 hete vagyok "Ubuntus". Szinte minden szinten műxik minden, "csak" a Hp Scanjet nem. A Hp nyomtató rögtön működött, semmi nem kellett hozzá.Szét gugliztam már a netet, a segítőm töltött is egy linuxos drivert hozzá de nem oké, gondom azért mert sajnos a többi tizen-huszon fajta Scanner közül egyedül ez a 3770-es nincs támogatva. Körülötte a többi igen. (etc-sane.d, és itt látom a többit, a támogatottakat.
#-ezeket azért kiszedtem 1-1 közel álló elől ahogyan a neten olvastam, annyit ezzel elértem, hogy a Xsane eszköz-kiválasztó már bejön, de ugye nem is lehet benne az enyém.
Sajnos a segítő szándékú linkek szinte mind angol oldalakra visznek, nekem olyan tudásom nincs. Fordítgattam, de ááá.....vagy olyan magyarul íródott hsz-t találok ahol más is szenvedett ilyennel de érdemben megoldás sajnos sehol nem volt.
Kérdésem felétek: lehetne egy kezdőnek kezdő szintű tanácsot adni mit lehetne csinálni, vagy eccerűen másik Scannel kell?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest