- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Bő 2 hete vagyok "Ubuntus". Szinte minden szinten műxik minden, "csak" a Hp Scanjet nem. A Hp nyomtató rögtön működött, semmi nem kellett hozzá.Szét gugliztam már a netet, a segítőm töltött is egy linuxos drivert hozzá de nem oké, gondom azért mert sajnos a többi tizen-huszon fajta Scanner közül egyedül ez a 3770-es nincs támogatva. Körülötte a többi igen. (etc-sane.d, és itt látom a többit, a támogatottakat.
#-ezeket azért kiszedtem 1-1 közel álló elől ahogyan a neten olvastam, annyit ezzel elértem, hogy a Xsane eszköz-kiválasztó már bejön, de ugye nem is lehet benne az enyém.
Sajnos a segítő szándékú linkek szinte mind angol oldalakra visznek, nekem olyan tudásom nincs. Fordítgattam, de ááá.....vagy olyan magyarul íródott hsz-t találok ahol más is szenvedett ilyennel de érdemben megoldás sajnos sehol nem volt.
Kérdésem felétek: lehetne egy kezdőnek kezdő szintű tanácsot adni mit lehetne csinálni, vagy eccerűen másik Scannel kell?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest