Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Már 2.5 napos Ubuntus vagyok. Kisebb problémák vannak mint másoknak is, ma derült fény a legnagyobbra. Amikor bekapcsoltam a gépet, minden működött: kisvidik, mindenféle zene, pps, film, stb. Aztán elmentem netezni és később vége, semmi nem ment, vagy akadva, hang nélkül.
Több kisérlet után rájöttem a szkájp csinálta. Kiléptem belőle és ismét, gép újraindítás nélkül faxa lett minden. Azt hiszem a legújabb verzió, legalább is amit az Ubi felkínál.Tudna-e valaki tanácsot adni, hogy lehetne használni a Szkájpot, hogy ne zavarja a médiát. Nekem windowsban is volt vele kalandom, ott egy frissítés után (szkájp frissült) vagy öt napig harcoltam mire rájöttem a turpiszságra. Elég volt egy azelőtti verziót fel tenni és jó lett. Itt még nem tudom, van-e megoldás és össze vissza próbálkozás előtt kérdezlek titeket.
Köszönöm üdv, Imre.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest