- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
alansmithee
tag
Hello mindenkinek!
nos a helyzet az hogy én amolyan kamu linuxos vagyok :S
kUHU linuxal sokáig szözöltem végül ráhagytam.. aztán pár hónap kihagyás után kipróbáltam az ubuntut... már a 8.04-es verzio volt divatban szal azt raktam fel... csak ámuldoztam hogy hello ati x200-as videokártyával megy a compiz és de jó lesz ez nekem! nah örömöm elszállt mikor filmet akartam nézni és az nem ment! találtam millio egy megoldást, verziot hogy miként lehet ezt kiküszöbölni de mindnek volt valami kis hátulütője szóval nem bajlódtam velük... vagy tökéletesen menjen vagy sehogy... nameg ugye a játékok.. bevallom wine-el egyszeer próbálkoztam és csúfos újraindítás lett a vége szóval azt is ráhagytam.. kérdés: van e EGYSZERŰ megoldás ara hogy szépen menjen a compiz és tudjak filmet nézni és játszani is??? ( Live For Speed; Counter Source.. ) vagy ha nincs akkor milyen videó kártyát vegyek??? én az Asus EN8400GS HTP, HDTV, 256M PCIe-ra gondoltam... az úgy árban teccene.... ezzel megy már minden mint a karikacsapás vagy sok a baj?előrre is köszönöm!! legjobban annak örülnék ha e-mail -ben a gedegoga@gmail.com címre küldenétek nekem a tanácsokat! még egyszer előre is köszönöm!!!!!
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Objektívek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kUHU linuxal sokáig szözöltem végül ráhagytam.. aztán pár hónap kihagyás után kipróbáltam az ubuntut... már a 8.04-es verzio volt divatban szal azt raktam fel... csak ámuldoztam hogy hello ati x200-as videokártyával megy a compiz és de jó lesz ez nekem! nah örömöm elszállt mikor filmet akartam nézni és az nem ment! találtam millio egy megoldást, verziot hogy miként lehet ezt kiküszöbölni de mindnek volt valami kis hátulütője szóval nem bajlódtam velük... vagy tökéletesen menjen vagy sehogy... nameg ugye a játékok.. bevallom wine-el egyszeer próbálkoztam és csúfos újraindítás lett a vége szóval azt is ráhagytam.. kérdés: van e EGYSZERŰ megoldás ara hogy szépen menjen a compiz és tudjak filmet nézni és játszani is??? ( Live For Speed; Counter Source.. ) vagy ha nincs akkor milyen videó kártyát vegyek??? én az Asus EN8400GS HTP, HDTV, 256M PCIe-ra gondoltam... az úgy árban teccene.... ezzel megy már minden mint a karikacsapás vagy sok a baj?