Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• alansmithee

tag

Hello mindenkinek!

nos a helyzet az hogy én amolyan kamu linuxos vagyok :S :D kUHU linuxal sokáig szözöltem végül ráhagytam.. aztán pár hónap kihagyás után kipróbáltam az ubuntut... már a 8.04-es verzio volt divatban szal azt raktam fel... csak ámuldoztam hogy hello ati x200-as videokártyával megy a compiz és de jó lesz ez nekem! nah örömöm elszállt mikor filmet akartam nézni és az nem ment! találtam millio egy megoldást, verziot hogy miként lehet ezt kiküszöbölni de mindnek volt valami kis hátulütője szóval nem bajlódtam velük... vagy tökéletesen menjen vagy sehogy... nameg ugye a játékok.. bevallom wine-el egyszeer próbálkoztam és csúfos újraindítás lett a vége szóval azt is ráhagytam.. kérdés: van e EGYSZERŰ megoldás ara hogy szépen menjen a compiz és tudjak filmet nézni és játszani is??? ( Live For Speed; Counter Source.. ) vagy ha nincs akkor milyen videó kártyát vegyek??? én az Asus EN8400GS HTP, HDTV, 256M PCIe-ra gondoltam... az úgy árban teccene.... ezzel megy már minden mint a karikacsapás vagy sok a baj?

előrre is köszönöm!! legjobban annak örülnék ha e-mail -ben a gedegoga@gmail.com címre küldenétek nekem a tanácsokat! még egyszer előre is köszönöm!!!!!

Aktív témák