Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Én is beizzítottam az Ununtu legújabb verzióját, és eddig igencsak tetszik! Hardware felismerés zökkenőmentesen ment, egy dologban nem vagyok biztos, az ATI driver. Ha rámegyek a Systemnél a Driverekre, akkor ott csak a GPU driver jelenik meg, és azt írja, hogy Aktív. Ez így jó? Csak azért, mert ez talán összefüggésben lehet avval, hogy nem tudok rendesen videót lejátszani, mert szaggat (mov-ot és mp4-et próbáltam). Aztán, driver-problémára gyanakodtam, próbáltam feltenni a k-lite kodekcsomagot (annak a linux változatát), de sajnos ezt nem engedélyezte. Milyen lejátszót/kodekcsomagot ajánlotok?Egy más jellegű problémám is van, ez a komolyabb. Ugyebár, azt a telepítést választottam, hogy win mellé, és nem hoztam létre külön partíciót, csak az egyik lemezre elszeparáltam neki 15GB helyet. Csakhogy, én szinte minden tartalmamat (filmek, zenék, képek) azon a lemezen tárolok, de nem teszi tallózhatóvá, illetve meg sem jelenik. Látom azt a lemezt, amin a win van (sokra megyek vele), illetve egy fizikailag is különböző lemezt is. Ez a rendszer "fogyatékossága", vagy valahogyan láthatóvá lehet tenni azt a lemezt is, amire telepítettem (illetve, a fennmaradó helyet).
[OFF]Bár most, közben eszembe jutott egy megoldási lehetőség, de ezt csak akkor tudnám megcsinálni, ha újratelepítem az egész gépet. Leválasztok mindkét OP-rendszernek egy 15GB-os partíciót az egyik lemezből, és akkor elvileg, mindent látnom kell. (nem?)[/OFF]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest