Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok !
Segítsetek ,mert nem értem
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
nincs net.Jobb felül a 2 fekete monitornál piros bigyó= nincs net. Akkor kiválasztom a DSL fület és itt szintén beírom a felhaszt és a jelszót.Erre kiírja , hogy minden OK.Eltűnik a 2 kis fekete monitorról a piros bigyó.Írja hogy a kapcsolat Esthabilised.Örülök.Kattintok a Firefox ikonra bal felül és NINCS NET
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye
Az IP cím is az ami nekem oda van írva.Minden stimmel de net nincs.Boot újra ,de nincs net.Itt kifogytam és kérnék segítséget valami NET Gurutól
Köszi előre is.
Ui : Azt tudni kell még ,hogy van alaplapi modemem eth0 és van az alap-lapba dugott PCI-os modemem eth1.Ez nem tudom számít-e. De live CD-ként indítva simán hasít a net.És ott az eth1-et használja.Mivel az alaplapihoz driver kell és azt ki is hagyja.
Aktív témák
- Synology NAS
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye