Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok !
Segítsetek ,mert nem értem
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
nincs net.Jobb felül a 2 fekete monitornál piros bigyó= nincs net. Akkor kiválasztom a DSL fület és itt szintén beírom a felhaszt és a jelszót.Erre kiírja , hogy minden OK.Eltűnik a 2 kis fekete monitorról a piros bigyó.Írja hogy a kapcsolat Esthabilised.Örülök.Kattintok a Firefox ikonra bal felül és NINCS NET
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye
Az IP cím is az ami nekem oda van írva.Minden stimmel de net nincs.Boot újra ,de nincs net.Itt kifogytam és kérnék segítséget valami NET Gurutól
Köszi előre is.
Ui : Azt tudni kell még ,hogy van alaplapi modemem eth0 és van az alap-lapba dugott PCI-os modemem eth1.Ez nem tudom számít-e. De live CD-ként indítva simán hasít a net.És ott az eth1-et használja.Mivel az alaplapihoz driver kell és azt ki is hagyja.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Építő/felújító topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye