Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok !
Segítsetek ,mert nem értem
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
nincs net.Jobb felül a 2 fekete monitornál piros bigyó= nincs net. Akkor kiválasztom a DSL fület és itt szintén beírom a felhaszt és a jelszót.Erre kiírja , hogy minden OK.Eltűnik a 2 kis fekete monitorról a piros bigyó.Írja hogy a kapcsolat Esthabilised.Örülök.Kattintok a Firefox ikonra bal felül és NINCS NET
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye
Az IP cím is az ami nekem oda van írva.Minden stimmel de net nincs.Boot újra ,de nincs net.Itt kifogytam és kérnék segítséget valami NET Gurutól
Köszi előre is.
Ui : Azt tudni kell még ,hogy van alaplapi modemem eth0 és van az alap-lapba dugott PCI-os modemem eth1.Ez nem tudom számít-e. De live CD-ként indítva simán hasít a net.És ott az eth1-et használja.Mivel az alaplapihoz driver kell és azt ki is hagyja.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye