- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafika95
tag
válasz
Tifosi87 #9872 üzenetére
ha lenne olyan h 800
asszem ezek vannak :
333 (ez nem is biztos)
400
533
667ja és AUTO (< most ezen van !)
a RAM-okon NINCS borda annyi hűtést kap h a prociventi pont arra fújja a levegőt...majd lehet fotózok párat, vagy keresek képeket, h lássátok milyen beállítási lehetőségek vannak
hiába mondjátok h ennyire vegyem ha az nem szerepel a lehetőségek közt :|így tuning nélkül:
_11 x 200 azaz 2200mhz PROCI fesz-t LEVETTEM 1.325V-re
(autón 1.35-1.4v-n nyomatja de szerintem felesleges ennyi... így is probléma nélkül megy minden)
_RAM 333mhz ~ @400mhz (erre állítja autó) fesz 1.9 / 1.925V (autó állítgatja)
[4db ram van ! tehát 2x2dual -ba ismeri 2xNANYA (elvileg kingmax) 2xISMERETLEN(azt hiszem kingston de mindd a 4db DDR-800 ! 32bites rendszeren nem ismeri fel mind a 4gb-ot csak 3.23 at vagy mennyit....]Inkább nem vágok bele most már csak ha írtok, mit mennyire vegyek PONTOSAN...
DE KÖSZÖNÖK MINDEN EDDIGI SEGÍTSÉGET IS !!! HA MÁS NEM TANULTAM BELŐLE
DE SZERETNÉK EREDMÉNYEKET IS HA NEM GONDa RAMokkal van a valami (biztos h SZERETIK egymást mert kb 4hónapja mennek így és semmi gond nem volt eddig) [őőő és igen asszem 5-5-5-18 ba mennek !
De adtam egy linket töltsétek le ! azon rajta van majdnem minden kellő adat]
(még egyszer a link: [link] )Várom a tanácsokat ! Előre is mindenkinek köszönöm segítőkészségét...
Elég kezdő vagyok, biztos itt a bibi... de valahol el kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Renault, Dacia topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest