- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
üdv
tehát az adatlapomon szereplö konfigomat tuningoltam multkor procit betetem 11x265 re ment alapfeszen stabilan, aztán probáltam tovább,de 3ghz fölé nem akart meni még 1,4 v on sem, 10x300 at teszteltem orthossal 1,35 v és 2 ora 40 perc után kigfeküdt a proci, aztán emg fogtam és visszatettem alapra most porbáltam,h mondom megprobálom legalább 10x250 et de ezen a beálitáson már besem indul(pedig mint mondtam11x265 ön ment is ,egy ideig használtam ezen a beálitáson), a ramszorzot mindig ugy álitotam ,h 800 fölé ne menjenek a ramok, egyébként 415 fsb-t viszia lapom, ugynézki a proci elvan fáradva?-azaz nem tuningra valo? vagy mért lehet ez?
elöre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged