Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Skynet258 #760 üzenetére
"Ezt mindíg is kiirta, vagy csak mostanság (esetleg cseréltél procit, vagy biost)?" Ezt csak akkor írja ki, ha állítok vmit a proci értékein. Alapbeállítások (alapórajel) esetén nem izélget, hogy "CPU is unworkable or has been changed", csak amikor változtatok, akár lefelé, akár felfelé. Végül is igaza van, mert tényleg "has been changed", de miért nem tetszik neki?
Azt sem értem, h ha a BIOS-ban vissza akarok mindent állítani alapjáratra, és ezt az "Optimized Defaults" opcióval próbálom tenni, akkor a 800 MHz-es proci órajelét 533-asra (!) állítja vissza, tehát alacsonyabb értékre állítja az alapnál is. Ez itt látható.
A fenti képen az is látszik, hogy nem lehet külön állítgatni az egyes értékeket, pl. FSB vagy időzítés, stb. A "System Memory Frequency"-t is csak akkor lehet állítani, ha pl. a "CPU Operating Speed"-nél "800 (133)" értéket állítok be. Itt a "(133)" a lényeg, ekkor a System Memory Frequency"-t lehet állítani 100 ill. 133 MHz-re, valamint Auto-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest