- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Aprósólyom #47226 üzenetére
Kb. leírtad, amit már gyanítottam...
hopp, azt nem írtam, de monitor és ilyesmi nincs, home server a drága.
Tápot már cseréltem, Pico-ban nem bízom. Soldier-től vettem fain kis 180 W (80 Plus Bronze) tápot. Láttam Platina tápos workstationokat is, de túl nagyok ehhez, nálam 90-100 W az elméleti plafon.HWinfo nincs, linux van...
meg konnektoros mérő. Lejjebb vettem az ofset-en pár kattintást, semmi nem változott.
Igen, láttam teszteket, h idle mindegyik kb. azonosat fogyaszt, ezért is volt a Dell Optiplexben (az elődje) a 2 magos T proci nagyobbra cserélve. Ha kell a kraft, akkor legyen is... amúgy 90% idle volt, pont mint ez.
Köszönöm a segítséged, tuning részt elengedem. Soldierre majd rákérdezek, hátha egy jobb tápot sikerülne szerezni.
Azért próbálékoztam, mert anno AMD FX prociknak a Pstate birizgálásával döbbenetesen vissza lehetett venni az idle/fél terhelés fogyasztását. Mellette a BIOS-ban full loadra volt tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest