- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Kezdő tuningos vagyok, és egy E7200-as boldog tulajdonosa. Kicsit húztam, kicsit feszt emeltem, és ide jutottam. A kérdésem, hogy ez így most jó-e, vagy még lehetne valamit javítani/frissíteni/bármit módosítani rajta h jobb legyen. A ramok viszont zavarnak h CL5-ön mennek (2 db van a ramból, a másik a slot 3-ban, de ugyanilyen mint ami a képen van), mikor elvileg CL4-eset vettem. Az időzítést átírhatom biosban 4-4-4-12-re ha 800 mhz-en megy a ram? Vagy inkább állítsam át a leosztást hogy 1066-on fusson CL5-ön, melyik a hatékonyabb? Biost érdemes frissíteni? Biosban cpu vcore 1,1935 ha jól emlékszem, ram fesz 1,8, a többi fesz auto-n. Így elsőre azt hiszem ennyi kérdés elég lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest