Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ha meg vagy elégedve vel és elég hagyd így akkor de ha kel van abban még hidd el...
Nekem még sajna nem volt szerencsém dragonnal, de 1000-en tuti h megy csak adni kell neki 0,1-0,2V-ot. Csak a kis időzítéstől a ramnak nem lesz baja..Próbálkozz és ellenőrizd memtesttel...
Ha nem túlzod el a feszeket sehol és nem melegszenek a cuccok túl akkor elvileg nem lesz nem lehet baja, habár ilyenkor mindig azt mondják tuningot csak saját felelősségre!! -
tresh
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Én tolnék egy fsb:dram arányt 1:1 hez és 400-as fsb vel meg mondjuk egy 8 as szorzoval cl4 800mhz
nekem legalábbis így kotyog és jól teszi a dolgát
-
kulerr
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
A kérdés az akarsz-e még húzni rajt....ha nem, jó így, de ezen tuti h lehetne még...ezért most csak szándék kérdése az egész igaz mondjuk jobb lett volna egy prime screen realtemp-pel mondjuk.
Azt h a ramokat mire állítsd? Én a helyedben megpróbálnám mindkét variációt és megnézném a memóriakezelést everesttel, habár elvileg 5-5-5-15-ön jobbnak kell lennie 1066Mhz-en
(itt nem lesz elég az 1,8V adj neki 0,1-0,2V-ot ha ezt választod)A PCIE értéket fixáld 100-ra a CPU Vcore-t meg ki kell tapasztalnod mennyivel mennyit megy....BIOS-t frissíteni mindenképpen érdemes habár azt sem tudjuk milyen van fenn.
Akkor nagyjából ennyi...
-
zsolt1129
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Igy van.Inkább Bios-ból de ha nem akarsz feszt emelni akkor jó onnan is.
-
Tomate
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Inkább biosból csináld!
-
zsolt1129
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
A proci fsb-je osztva 2-vel.Ennyin menjenek a ramok kezdésnek.A feszt lépésenként érdemes adagolni.Sajnos a ramjaidat nem ismerem de a Ramos topikban biztos tudnak segiteni ezzel kapcsolatban.
-
zsolt1129
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Egyenlőre semmit.Emeld az FSB-t a ramokat oszd vissza 2-re.Ha fagy vagy kék-halálozik adj neki feszt.Ha stabilan belőtted a rendszert a Ramokkal csak utána babrálj.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem még sajna nem volt szerencsém dragonnal, de 1000-en tuti h megy csak adni kell neki 0,1-0,2V-ot. Csak a kis időzítéstől a ramnak nem lesz baja..Próbálkozz és ellenőrizd memtesttel...
nekem legalábbis így kotyog és jól teszi a dolgát