- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
javie
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném
Teljesen kezdő vagyok proci tuningban, de a biosban való turkálás nem áll tőlem messze. Elkezdtem olvasgatni már egy-egy tuningal kapcsolatos, főként angol cikkeket, de teljesen személyre szabott ajánlásokat nem kaptam a rendszerem "határaihoz" és abban sem vagyok biztos, miket kell lépésről lépésre átírni, hogy minden műküdjön
Amit szeretnék húzni az egy i3770k jelenleg stock 3.5en, 16gb vengance 1600mhz ramokkal, egy asus z77 sabertooth-on, a procin egy Corsair H100i víz üzemel, korlátaim nem határtalanok, de úgy gondolom elég tágasak. Megpróbálnék egy 4.5et kezdésnek, viszont bios-ban valamiért a multiplier-t nem tudom állítani, csak előre beállított speed-eket tudok berakni, viszont valamiért még azt sem hajlandó átállítani (tehát mióta nállam van a proci, csak 3.5et ment) azt sem tudom mennyi feszültség kéne egy 4.5es órajelnek, gondolom ezt sem ártana tudnomVálaszokat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest