Új hozzászólás Aktív témák

• AXisBOLD

addikt

sziasztok.

win7 topikban kezdtem, de nem oprendszer keletű a probléma, így beollózom ide ameddig jutottam:

bármilyen bittorrent kliens elindítása után random újraindul a gép, mindenféle hibaüzenet nélkül.
    nagyon idegesítő és nem találok megoldást rá.

játékok alatt nem fagy, nem indul újra. volt még egy hasonló eset, ISO kitömörítésnél, ha a powerarchiver-el társított rar filet akartam kitömöríteni winrar-al, akkor ugyan ezt a hiba nélküli újraindulást produkálta. de ha az utolsó állományra kattintva akartam kitömöríteni, ami winrar-al volt társítva, akkor gond nélkül kitömörítette. érdekes jelenség volt ez is.
    most levettem a tuningot mindenről, csak a ramokat feszelem túl, mert anélkül nem érzi jól magát, 2.2v kell neki papír szerint(OCZ Platinum 1066 2x2 GB kit, de csak 800-on mennek egy athlon 64 x2 mellett, 5-5-5-18, 2.175v) +hálókártya driver frissítés...és meglátom.

ami eszembe jutott megpróbáltam.
    úgy tűnik fsb húzás nélkül stabil minden, ha azt emelem akkor leáll a torrent kliens indítása után. még úgy is, hogy a ramokat 800-ról lejjebb vettem, 667 ill. 533-ra. mindent túlfeszeltem kicsit(cpu +0.050, nb +0.025, sb +0.025, Ram meg kapja a maxot, amit a lap tud, 2.175), de az sem segített.
    emellett minden más erőforrás igényes alkalmazás tökéletesen fut emelt illetve alap órajel mellett is. csak alapon az a 2.66GHz kevés .
    túl feszes lenne az 5-5-5-18 2T? vagy tényleg a memória adta fel?

és itt kifogytam az ötletekből...

config.: GA-MA770-DS3 rev.1.0; Athlon 64 X2 2.6GHz@3,2GHz; OCZ Platinum 1066 2x2GB kit, XFX 4830@720/1050; WD Caviar Blue 500GB Corsair HX520

felmerült egy ilyen kérdés egy fórumtárstól: A bővítősínek órajele független az "FSB"-től az alaplapodon? de erre nem tudok mit mondani...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés