- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Sziasztok!
Van egy Asrock Extreme3 Gen3 lapom, benne egy intel 2500K proci ezen pedig Alpenföhn Matterhorn CPU Cooler dolgozik. Most tettem szert egy Asus 7970 TOP videókártyára és ha jól gondolom már erősen CPU limites. Arra gondoltam megrántom a procit, de tuningban nagyon kezdő vok, sohasem csináltam. Csak mindenki mondja mindig, hogy vétek nem tuningolni a 2500K-t. Konkrétan "HÚZZAD MÁR, RÁNTSAD MÁR MEG..."
Segítsetek benne plz, hogy kiaknázza a 7970-et maradéktalanul és nyerjek még sok plusz fps-t.4,5 Ghz legyen a cél szerintetek? Ennyit kibír 24/7 használva? Főleg játékra ha a gép elé ülök.
Nagyon sokat olvastam és tájékozódtam a témában és csináltam egy táblázatot különböző youtube tutorial videók alapján. A táblázatba a beállításokat írtam bele amiket láttam a videókba. Végül összegeztem a tapasztaltakat és kialakítottam egy saját konfigurációt.
Megnéznétek, hogy jó lesz-e a beállításcsokor amit összesilabizáltam magamnak?
Vagy mit változtassak rajta? Az utolsó bordó keretes oszlopot gondoltam beállítani magamnál.
TUNING TÁBLÁZAT
Szerintem érdekes lett, azért próbáltam is megérteni mit csinálnak az egyes beállítások a BIOS-ban nem csak lemásolni az állásukat. Fűztem hozzájuk megjegyzést is a táblázatban hátha segít esetleg másnak is. Én elég sokat jártam utána és elég sok időt fordítottam rá és úgy gondolom ezt megspórolnám másnak.
Van amiről semmit nem találtam ezekben segíthetnétek hátha tudja valaki mire szolgálnak és kiegészíteném a táblát a plusz infókkal.Véleményeket várok, milyen lett szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gmail
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest