Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m.lala

aktív tag

Jelentem sikerült a hütő átpasztázás, hát leszedni nem nagy szám.... visszatenni huhh még a tervező nagyanyját is szidtam

elforgatni nem sikerült, meg is fejtettem a rejtélyt miért volt igy felrakva, a proci hütő alsó lamellája ugyanis beleér a lapon levő gyönyörűséges Giga feliratos hütöbordába...elég ciki

nade a lényeg még igy is:
    8-9 fok minusz terhelésben Intel Burn Testel 53 fok fölé nem megy, alapon 36-37 körül, eddig terhelés 62 alap 44-45
    a paszta amit használtam Artic C mx-2
    a proci alul feszelve 2.5ghz stabilan, halkabb is lett hála a takarításnak, de a venti csapágyas lesz a Freezeren...100.000 óra valahol olvastam annyit bír...... csak nem tudom h az üzemóra v élettartam(ebben gondolom az is benne lenne ha alszik:) ) .

mindegy valaki ajánlhatna egy bevált kis 9cm-es pwmes ventit, ami nem horror árú és rá tudom faragni a bordára

örömöm határtalan már csak egy kérdésem maradt amit le is irtam csak nem reagált rá senki, valaki világosítson fel legyen szíves mert sügér vagyok hozzá, nevezetesen:

ramokat jelenleg úgy osztottam vissza, hogy 800on menjenek, hülye kérdés de 1 1- ben hajtva ami ugye kisebb memória órajelet ad (nem néztem meg gondolom 320 fsb nél 640en menne) nem lenne gyorsabb, van ennek jelentősége az esetemben vagy maradhat a visszaosztás szépen stabilan 800on?

:R

Új hozzászólás Aktív témák