Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
Jelentem sikerült a hütő átpasztázás, hát leszedni nem nagy szám.... visszatenni huhh még a tervező nagyanyját is szidtam
elforgatni nem sikerült, meg is fejtettem a rejtélyt miért volt igy felrakva, a proci hütő alsó lamellája ugyanis beleér a lapon levő gyönyörűséges Giga feliratos hütöbordába...elég ciki
nade a lényeg még igy is:
8-9 fok minusz terhelésben Intel Burn Testel 53 fok fölé nem megy, alapon 36-37 körül, eddig terhelés 62 alap 44-45
a paszta amit használtam Artic C mx-2
a proci alul feszelve 2.5ghz stabilan, halkabb is lett hála a takarításnak, de a venti csapágyas lesz a Freezeren...100.000 óra valahol olvastam annyit bír...... csak nem tudom h az üzemóra v élettartam(ebben gondolom az is benne lenne ha alszik) .
mindegy valaki ajánlhatna egy bevált kis 9cm-es pwmes ventit, ami nem horror árú és rá tudom faragni a bordára
örömöm határtalan már csak egy kérdésem maradt amit le is irtam csak nem reagált rá senki, valaki világosítson fel legyen szíves mert sügér vagyok hozzá, nevezetesen:
ramokat jelenleg úgy osztottam vissza, hogy 800on menjenek, hülye kérdés de 1 1- ben hajtva ami ugye kisebb memória órajelet ad (nem néztem meg gondolom 320 fsb nél 640en menne) nem lenne gyorsabb, van ennek jelentősége az esetemben vagy maradhat a visszaosztás szépen stabilan 800on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest