Új hozzászólás Aktív témák

• sgamez

tag

Vettem egy Gigabyte z77-ds3h lapot egy i5 2500k procival. Először alapon használtam, ment is stabilan. Gondoltam megnézem mit tud húzva. A fórumon olvastam hogy viszik simán a 4500 környékét. Én megpróbáltam a giga saját progijával húzni, ami három beállítási lehetőséget enged. A középsőre tettem ami 4000 Mhz re állította be. Először el is indult, mentek a tesztek játékok minden. Viszont mikor legközelebb kapcsoltam volna be akkor jött a probléma. Gép bekapcs csippan 1 et, majd lekapcsol és ezt folyamatosan egyfolytában. Nyomtam resetet nem segített, csak az ha az elemet kivettem. Mikor sikerült elindítanom akkor megint ezt az értéket állítottam be amivel ment is. A legközelebbi bekapcsoláskor megint gond volt, mivel azt írja hogy nemtalálja a hdd-t, amire azt hittem tönkre ment (1TB). Alapból a sata0 (ami ugye sata3) volt, ott nem tudtam a gépet így elindítani. Próbából áttettem a sata 2 (ami sata2) es portra, így már ment is. Használtam is pár napig gond nélkül, most viszont megint előjött ugyanaz a gond, hogy csak próbál elindulni a gép. Valamit nekem kellene még beállítanom a biosba? Ezelőtt AMD-s rendszereim voltak azoknál ha sokat húztam a procin akkor megfagyott. Itt így jelentkezik ha nem bírja a proci? A stabilitás fontos lenne, viszont ha van extra teljesítmény a prociban akkor szeretném kihasználni. A hűtő egy Cooler Master TX3 as. :R

Új hozzászólás Aktív témák