Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Hali!
Feltelepítettem a csodás EasyTune-t, de pár megakadás, pár hibaüzi, és egy kifagyás után inkább letöröltem a büdös francba!
Most tuningolok először, még csak próbálkozom, ismerkedem a dologgal!Szóval BIOSban átállítottam a 266MHz FSBt 333-ra, azért 333 mert ez olyan szép kerek szám.
Feszültséget egyáltalán nem emeltem, ekkora emeléshez tudtommal még nem nagyon kell?!
Olvastam már a témában, ezért jobbnak láttam a PCI tempót 100-ra fixálni, mint AUTOn hagyni! Ez így jó?
A RAM-om meg csupa szívás, de 800MHz-en tudom, hogy jól megy, úgyhogy az FSBAM rációt 2,4-re állítottam, így kijött a 800-as mem freki.
És a harmadik noob kérdésem, hogy minek is szoktak feszt emelni, amikor a RAM-ot tuningolják? Tehát hogy a lap ne fogja vissza a RAM-ot, az MCH feszt kell növelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest