- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Van egy gigabyte p41-eseg alaplapom meg egy intel e5500 procim.
Mikor össze szereltem akkor a proci alapbol 1.36v kapot ,és 3.8 ghz ment .
Gondoltam megnézem hogy ha lejebb veszem a feszkót menyire stabil alapon.Le is vettem 1.1 voltra akkor is simán ment 2.8-at .Ja és feltelepítettem a easy tuner ami az alaplapi lemezen volt.De amiota a felszt lejebb vettem hiába mutatja a bios hogy a proci pl 1.36 v kap a windowsban már csak 1.24v és bárhová állitom akkor is csak 1.24v.Most letöröltem a wint mert arra gondoltam hogy az a easytuner valahogy vissza állitja a voltot,de szűz windowssal is ugyan úgy 1.24 v akárhova állitom a biosban.Ja a biosban azért a beállitot voltot mutatja a hw monitor.Mi az anyám lehet .Valahol még eltárolhatja a fesz beállitásokat,Ja a cmos cleart probáltam juper rá elem ki kb 20 másodpercig.de az sem segített vagy is nem resetelte le a biost.
Ha valaki már járt így kérem ossza meg a tudását velem .
Előre is kösönöm.
Üdv:
Kuter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest