- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
darál0w #18460 üzenetére
Nah mostmár folyamatosan ittleszek remélhetőleg.
Ugyanazt a tuningot alkalmazom amit a régi alaplapban 334 -FSB (1333) és ez olyan 3,5GHz 1,32500 V fesszel ez stabil. Alapfeszen is hozza a 3,5GHz a proci de halottam nem árt neki egy kis fesz. Próbáltam 3,7-3,8-3,9Ghz et léptében nagyobb fesszel 1,36 ig mentem el eddig van a VID voltage range tovább nem mertem.
Bebootol de mikor betölt a win7 vagy éppen megy kis betöltő gif kép újraindul a rendszer.
Ki akartam próbállni hogy visszaveszem a szorzót és adok bőven FSB -t hogy mennyivel teljesít többet a proci de mindíg kudarcba fulladt próbáltam 420-450Mhz et. De csak annyi volt beindul a gép elkezd tölteni és újraindul. 450 nél még volt olyan is hogy a bios lefagyott ekkor gyorsba visszavettem mig le nem fagyott.
Ramot mindig visszaosztom 800Mhz köré.
Jó hír hogy ha autóra teszem a ramot ebbe a lapba akkor automatikusan a lehető legközelebb rakja 800Mhz hez . Szóval magától visszaosztja.
Itt járok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest