- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
darál0w #17507 üzenetére
Most nekem van gondom. Gigabyte GA-MA770-DS3 Rev 2.0 deszka. Eddig szépen ment, egy FX-5000-es procival. Mivel nincs rá lehetőség, hogy UnLock-oljam, így simán 2 maggal, L3 nélkül. Tuningoltam 3 GHz-re és semmi gondom nem volt vele. Mivel a másik, UD3-as lapomban egyszer már megnéztem az EC végét és az 315 MHz volt, ezzel a lappal is meg akartam nézni, hogy bírja-e a 300 MHz-et. Nos, el sem indult, csak CMOS clear után. Aztán ahogy be akartam állítani a BIOS-t, megfegyott. Ezután megint csak CMOS Clear után volt hajlandó elindulni és ismét megfagyott. Szétkaptam a gépet, minden alkatrészt, kábelt kivettem, lehúztam, még az alaplapot is kiszereltem és ellenőriztem a csatlakozókat. Most összeraktam és elindul ugyan, de ismételten tuningolva 3 GHz-re, kékhalálozik majdnem azonnal. Ezeket az értékeket adja ilyenkor: 0x764438b6, illetve 0x052af314. Google nem dob rá semmit, így segítséget kérnék. Megnézem még a memtestet majd, de jó lenne kideríteni, hogy mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest