Legfrissebb anyagok
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Skynet258 #1280 üzenetére
csak nemlátok még 1embert aki ezt vallja körülöttem lévő dolgok azt mondják h. hosszútávra nemjó feszt adni, amugy nekem vannak saját tapasztalataim ellenben veled csak annyi h. 1-2 nagyember ezt mondta és az biztos úgy jó, de vannak kivételes esetek amiből reméllem majd neked is kijut 1-2 ( nem kell mindent elhinni, sajátos tapasztalat sztem azért többet ér)
nem azt állítottam h. ne is próbálkozzon feszemeléssel csak azt h. nem ajánlatos hosszutávra..
ugyszint téma lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest