Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Ennél csak a saját családodban levő ilyen barmok az legidegesítőbbek. Én azon agyaltam hogy elmegyünk pár hétre valamerre, vagy csak simán itthon maradunk.
Betegségről: 2nap ovi, 1,5 hét itthon. Nálunk most a fosatós verzió megy, nekem 1,5 hete volt most a piciknek van de már mennek kifele belőle. Elleben brutál elhúzódó egy cucc volt ez. Covid tesztek negatívak.Má' nem
-
-
Coyot
őstag
Ugyan ez. Hányás csak egyszer, de láz az elég durva volt. Ilyen lázas még nem volt egyszer sem. Hajnal 4kor sírt félálomban, mértem egy lázat: 39,4. De akkor már 5 órája kapta az előző gyógyszert így jött egy más féle, ugye a szokásos hűtőfürdő-nurofen-panadol triumvir (a lázcsillapítók nem biztos hogy ezek voltak, ez nem az én hatásköröm ).
Má' nem
-
Coyot
őstag
Azért rohadt idegesítő ez, mert így nem lehetünk biztosak benne mi van. De a lényeg hogy a gyereknek majd 40 fokos láza volt péntek-szombat, mostmár jobban van. Nálunk szülőknél meg még megint semmi. Tesztet szimplán hiába kérünk, így nincs, nem is vót nem is lesz.
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz [CS]Blade2 #57840 üzenetére
Az ogyéi által kiadott doksiban szerepelnek ilyen finomságok, hogy:
- "A teljes körű helyes laboratóriumi gyakorlat megállapítására és ellenőrzésére nem volt lehetőség."
- "Így a készítmény stabilitásáról sem tudhatunk pontosat."
- "Több lényeges, a hatékonyságot és biztonságot érintő vizsgálat hiányzik."Név is lesz hozzá ha nagyon kell, az első laborújonc neve lesz az aki viszi a balhét.
És ez nem csak nekem kurva büdös hanem mindenkinek aki érti a mondatokat.
Szerintem magasfokú naivitás azt elhinni hogy a nincs politikai nyomás ilyenkor, ha jól rémlik még volt is róla közlemény hogy magas politikai nyomás alatt engedélyezték a vakcinánakat.Nyomtak egy hazárdjátékot és nyertek vele, ennyi történt. De aki ezért buksisimit ad, az fordítva ül a lovon.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz [CS]Blade2 #57810 üzenetére
Gyakorlatilag a fejlett világ is oltottan engedte el egy ideje. Nincs ebben különbség szeintem.
Kínai adatokat meg sokkal nagyobb fenntartásokkal kell kezelni mint bármit.Má' nem
-
Coyot
őstag
Jöjjön inkább a jó rész. Szépen illeszkedünk a predikcióra. Ebből még bármi is lehet
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Chesterfield #57563 üzenetére
Haha, lehet drágám innen szedte az infót amire a multkoriban nem tudtam a forrást.
De való igaz, ha ez így van, akkor tökre örülök hogy emiatt maradtam otthon.Más:
Azt hadd kérdezzem már meg mennyire átlagos hogy felhívnak a népegészségügyről az elvi karantén utolsó napján. Majd mikor közlöm hogy nem abban a járásban voltam amúgy akkor rá 2 napra azért a jó helyről is felhívnak, hogy karanténkötelezett vagyok a 10. napon is. Komolyan mondom ennél szarabbul akarva se lehet az egészet csinálni...Parci:
Jaja láttam én is. Szuperjó[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Azt nem látta még, hogy webbetegen is a legajánlottabb teszt az orawell nyalókás Valószínű eléggé érzékeny a cucc.
Má' nem
-
Coyot
őstag
Jah a hozzá tartozó adatok: [link]
Eleinte egy ismerősöm csinálta az adatgyűjtést hozzá, aztán néha megkaptam tőlük, de redditet aktívkodnak ezügyben. Nagyából annyi,hogy egy ideálisan futó görbére illesztik az adatokat. Vizualizálja milyen szépen ül a görbére a modell. Igazából arra való, hogy jósolj egyet mint egy jó látóasszony.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Lassan a topic zárható lesz, nagyon izgalmas! [link]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Biztos csak a halál, ugye. De ha 150es IQ felett húz vonalat, és ha gyorsan csinálja mint nálam akkor az már 200+?
Én remélem nekem nem fals pozitívokat nyomott, bár akkor a boson teszt is szar, mert az is mutatott igaz az nagyon haloványan és marha későn. De amúgy igen, ovira fel! Jöhet aminek jönnie kell - pont mint eddig.
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Chesterfield #57259 üzenetére
A papíron olvasta ami a dobozában volt. De már kidobtam, ha valakinek van még nézze meg.
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Z.É.T. #56759 üzenetére
Egy barátnál volt olyan hogy annyira zsibbadt a keze napjában 1-2 alkalommal, hogy pl meg kellett állnia az autóval mert nem ment a vezetés, aztán 10-20 perc és elmúlt. Covid után oltás nélküli állapot volt ez. A durva inkább hogy 31 éves nőről beszélünk.
Már neurológiára is járt vele, de nem tudom a végeredményt pontosan, de rákérdezek.Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz fatal` #56687 üzenetére
Ez könnyen meglehet természetesen, akkor a magam részéről készülhetek a legszarabbra kb.
De az nem fér a fejembe, ha ez így is lenne hogy 2-3 hétig vagy aktív fertőzött csak lenne már róla valami tudományos munka, mert én kb azt hallom hogy mikor tünetek vannak akkor tesztelnek és kimutatható előtte meg kb nem. Nekem meg ugye semmi de zéró tünetem van ellenbe ott vannak a pozitív tesztek...
Egy biztos a következő napokban/hetekben kiderül.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
-
Coyot
őstag
Már szerintem én is buktam az átesés hivatalos rögzítését. Most nyomtam egy tesztet, negatív. Nem ettem nem ittam, nem használtam a covid gyepálókat 14+ órája.
Nekem is csak jelentette, lot szám is kellett a tesztről. Csak azt nem tudom ez hol kéne látszon pl eeszt-ben.
Tünet továbbra sincs, a 6 napot is megvárom míg úgy gondolom ennyi volt, de mivel tünetmentesen teszteltem így előtte kellett napokkal elkapnom. Valamint ez a 4. nap a teszt óta.
mod:
új pozitívak aránya: 74.2%[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Soulfly842 #56345 üzenetére
Ez az petícót Parcinak, hogy nevezze vissz a topicot, jelszó: meg akarunk gyógyulni!
Jobbulást mindnekinek!
Globálba kérdés:
Nálam még mindig nincs tünet, ha ma sem lesz mondhatom hogy jók az esélyeim, hogy így megúszom? vasárnap lettem nagyon pozitív előtte sem és azóta sem volt tünet, leszámítva az orrdugulást.Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Soulfly842 #56333 üzenetére
Fél perc? Kérlek nálam ahogy ázott a tesztcsík úgy lett pozitív
Má' nem
-
Coyot
őstag
Najó de ha nem tesztelek nem tudom meg. Szóval hogy mióta lappang a jóisten se tudja akkor megmondani. Ezért tűnt logikusan hogy azt nézem mikor lesz a teszt negatív.
A másik verzió, hogy most jönnek még a tünetek majd. De szombat előtt kedden találkoztam olyannal akitől volt esélyem elkapni.. ezért fura ez nekem. vagy a szombati tali olyan jól sikerült hogy rá 12 órára megabrutál szinten van bennem a cuccos?
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Jobbuljatok!
Nekem meg tüneteim még most sincsenek. Nyomattam tegnap 4 mebucaint, szépen elosztva, meg allergodilt is. Holnap megnézem még mindig pozitív lesz-e a teszt
#56185Parci
Ha 7 napig is pozitívat mutat, akkor naponta egy teszttel kb. be tudom lőni mikor kaphattam el? Annyit kell tudnom hogy valamikor mult hét első felébben-e.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Koszonom, Parcinak is
jaja mebucain van itthon, meg allergodil is. Most nyomatom majd napi 4x vagy mennyit lehet. Meg mindig kb semmi tunet az orrom is kidugult. Remelem igy marad. Tanakodunk hogy ezt most kaptam en el vagy 2 hete hozta a pici az ovibol… fene se tudja. Jobb lenne az utobbi…
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Ugyan ez itt is. Mar ketszer. De tunet nincs, pici ket hete nem
volt oviba szoval vagy abbol az elozo batchbol van vagy ez tenyleg annyira virulens hogy az utcan 2 meterre egymastol is elkaphatom.Amugy annyi tunetem van hogy be volt dugulva az orrom. De mar az is mulik. 3. Oltas januar elejen volt, remelem utvag
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Jóólvan nem maradok ki, nyomtam ma egy pozitív nyalókás tesztet, viszont egyből pozitív lett nem kellene ennek idő? Van egy olyan érzésem hogy bizony ez így nem jó teszt volt.
Parci #56005
Már úgyértem hogy úgy volt már pozitív ahogy a számban volt a nyalókás orawell, +ot mutatott mielőtt a control csíkig elért volna a nyálam. Aztán persze controll csík is megjelent egyből.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz [CS]Blade2 #55027 üzenetére
A többi oltást nem trollkodta szét a fébúk meg a gödény népe és nem okoztak világjárványt sem.
Az meg hogy mennyi számolna le és mennyi mondja azt, hogy ha lenne leszámolna nem lesz egyenlő szerintem. Amerre jártam mindenhol maradtak a népek.
De persze megnézzük az osztrákokat, nem lesz semmi náluk az a tipppem. Legalábbis osztrák kollegáknál nemis kérdés és a családjaikban sem. 10 kollega és családjában semmilyen oltásellens sztoriról nem tudok és a csládjaikról sem, míg csak nálam pl a család fele hülyeMá' nem
-
Coyot
őstag
válasz [CS]Blade2 #55014 üzenetére
Persze, persze. Aki über oltásellenessel találkoztam mind be lett azóta oltva mikor a kényelmes munkahelye lett a tét. Sajnos ember életbe is került, de ha a meló meg a könnyű pénz van veszélyben akkor már inkább az oltás...
Má' nem
-
Coyot
őstag
Van más is nem csak covid. Nálunk is volt hasonló tünet, hasmenés aztán most épp náthásak vagyunk, kettőből kettő teszt negatív lett - aztán ettől persze lehet lord omicron okozza a meglepit. Nem parázok sokat rajta, mert ma jött a levél a vezető óvónőtől, hogy aki tudja határozottan kéri ne vigyük a gyereket, mert a fél ovit karantéban tették.
Má' nem
-
Coyot
őstag
Ahogy ők mondják vírushiszti amit mi csinálunk, mert megtettem azt hogy be vagyok oltva - mostmár 3 al - és ha betegek vagyunk akkor lehetőleg nem megyünk sehova, vagy ha megyünk akkor negatív gyorstesztekkel max, de szerencsére sokszor nem kellett.
A legtöbb ilyen ember akit ismerek tökéletes egoista, az ő érdekei mindig a minden felett állnak, soha semmiért nem hajlandó áldozatot hozni, emellett rettentő kényelmesen éldegélnek a kis világukban. Így ugye rettentő nehéz megemészteni a korlátozásokat, felismerni hogy egy társadalomban menynire egymásra vagyunk utalva. Hallottam én már annyiszor hogy nekik milyen személysiégi jogai sérültek az elmúlt években, hogy megszámolni nem tudom. rant over.
Má' nem
-
-
Coyot
őstag
válasz Ringman #53647 üzenetére
Tünetes vagy és nincs semmi komoly gond, akkor maradj otthon orvoshoz oda sem szabad menni. Így tesztelve akkor lesz a pici, ha elég sokáig lesz szarul hozzá, hogy muszáj legyen megvizsgálni, megfutottuk már ezt a kört tavaly is valami rsv jól elkapott minket, akkor is 2 hét után mondta azt hogy mostmár vigyük be mert megnézi.
Én megveszem a tesztet nem para. De ha 5ből 1 teszi meg azzal nem vagyunk sokkal előrébb. Holnap rendelek párat abból a nyalókásból amit Parci linkelt.
Má' nem
-
Coyot
őstag
Kitartást mindenkinek, covidosnak és leendő covidosnak is . Lányom taknyos lett ma reggelre. 5 napja maradt ki pár csoporttársa mert betegek lettek, nem tudom covid-e, mivel nem teszteltek senkit sem. Szülők meg úgy vannak vele, hogy 7000ért nem vesznek teszteket.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
Megtudtuk ma hogy keleti vakcina ellenes emberek is léteznek! Beszarás. Én úgy tudtam hogy szar teszteletlen termék ellenesen emberek ezek. Aztán meg mikor az egyszerű kétség beigazolódik ( [link] , [link] ) meg nyomják tovább a hülyeséget a keleti vakcina/kormánypárti/hülyeségbenhinniakaró brók.
Má' nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fallout 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest