- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
totron #41129 üzenetére
"Én már csak elvből sem kommentelek ilyen ingyen élő szar alá"
Én meg már elvből nem kommentelek kb sehova (a ph talán az egyik kivétel), mert az égvilágon semmi értelme. Észérveket ütköztetni egy tömegposzt alatt lehetetlen, mert kb amikor körvonalazódik az első érv-ellenérv páros, akkor mindkettő köré olyan kommentwar kerekedik, hogy a 10. komment után már minden gondolatot újra kell kezdeni, mert senki nem tud annyit visszaolvasni. Ugyanaz az 1-2 gondolat mélységű szájkarate megy akár több száz kommenten keresztül, megfűszerezve persze az anyázásással, meg az igénytelenséggel, meg a tetszik/nem tetszik kommentekkel, vagyis szeméttel. A végén mindig ugyanaz jön ki: elb*sztam X időt az életemből feleslegesen. Akit nem lehet meggyőzni, azt nem is kell, az rohadjon meg úgy ahogy van, nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest