Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
fiatal es nem kronikusokat astrazenecaval es a kinai vakcinaval oltjak. a tobnieket 65 ev felett pfizer es modernaval oltanak.
-
F34R
nagyúr
válasz kenwood3 #28112 üzenetére
Az kemeny.. anyam is asthmas, magas vernyomas stb... meg az Astrazeneca is elmegy mer az legalabb a masodik oltas utan 64% koruli vedettseg ad. Nah de a tobbi? meg csak informacio sincs rola mennyire hatasosak. A Pfizer/Moderna/Astrazeneca harmas eddig a legnepszerubb. Remelem nem megint kormanyzati erdekek miatt lesz nyomva a kinai es orosz vakcina.
-
shifty!
senior tag
válasz EmberXY #28068 üzenetére
Köszönöm hogy nem olvastad el. Nem szeretem, ha néznek közben.
Amúgy meg szerintem rendesen megcsináltam a házimat és bepótoltam azt a mennyiséget amit az első 9 évben elvesztegettem.
De ha így ítélkezel, ne is találkozzunk. Vagy igen, csak ne egyszerre
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
kenwood3
addikt
Visszaterve az elozmenyekre ...bakker 10 eve irtam ide eloszor . Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő! Olyan mintha csak nehany napja lett volna. A tokom se gondolta volna 10 eve, hogy ennyi idő mulva is aktív leszek és olvasni fogom ezt a ph!os oldalt
Rengeteg minden tortent velem a valo eletben azota. Oszekoltozes, első fiugyerek, nem is reg eskuvo, illetve par honapja második fiúgyermek. Sot ....4 napja meg eszméletlenül fekudtem a traumatologian es ez nem vicc, de tortenjek bármi a forumot, akkor is olvasom. Megmagyarazni nem tudom miert, de nem tudok ill tudtam teljesen elszakadni innen . Igaz mar szazad annyit se vagyok itt mint anno , de vagyok.[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #28120 üzenetére
De volt egy 4 éves kihagyása, ezalatt annyit mutálódtunk, hogy nincs az a vakcina ami érne valamit.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #28124 üzenetére
Nem játék az ilyesmi, na de utólag már hiába okos az ember. Jobbulást, ha még nem épültél fel teljesen belőle.
Egyébként az, hogy a fejed keményebb-e mint a vasbeton gerenda, az szerintem relatív. Ha elég nagy sebességgel érkezne bele a vasbetonba, simán átmenne rajta. Az "elég nagy"-ot majd customer114 kiszámítja, ő a fizikusunk.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #28133 üzenetére
A nem kívánt hanghullámok destruktív interferenciával kiolthatóak. Muzsika tv ellen javaslom a Cannibal Corpse-t, egy 100W-os Marshall erősítővel megtámogatva.
Pozitívum: nem csak a muzsika tv-t nem fogod hallani, hanem sose fognak meghívni újra vendégségbe. -
EmberXY
veterán
válasz somogyib #28134 üzenetére
Tetszik a javaslat, de sajnos erőszak nélkül nem tudtam volna megvalósítani a projektet.
A stílus nem a kedvencem, de van az a hangulat, amikor ez is jöhet. A bandát egyébként ismerem, 2015-ben volt szerencsém a Brutal Assaulton élőben is látni őket, sajnos csak kb 30 percet játszottak, mert annyi jutott egy bandára, de a normandiai partraszállás ehhez képest is óvodai zsúr volt. [link]kaskader: nincsenek szavak amivel jellemezni lehetne, hogy miért nincs köze a zenéhez annak a mosléknak ami azokon a csatornákon terjeng.
Up the Irons!
-
customer114
őstag
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #28141 üzenetére
Ez már lerágott csont, most minek ingerelsz bennünket?
Up the Irons!
-
F34R
nagyúr
-5000 agysejt, kossz . amugy sem volt sok.
-
somogyib
őstag
Ez hiányzott ebéd után.
Mégegyszer ilyet linkelsz jelentelek a modkerben. -
DJ WOKKY
addikt
Mire megnyitottam ezt a sok agyrém jútubot, áááhhh... ha ezt tudom inkább megnéztem volna, hogy változott-e már a csont VS acélbeton gerenda egymáshoz való viszonyulása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest