Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Writz
tag
Iskoláról jut eszembe, sikerült VÉGRE leérettségizni.
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #15282 üzenetére
Még nem írtad.
kovy29: a labdás sportokban szerintem a játék részletessége, összetettsége és a különböző stílusok találkozása a szórakoztató.
Én a snookerben csak azt látom, hogy egy faszi egymás után eltesz mindent, néha elcseszi, akkor fél óráig az ellenfele szarakszik... Annál már csak a sakk lenne unalmasabb, ha nem szeretném...
Kinek a pap, kinek a paplan.
Na de akkor te is válaszolj mostmár érdemben is. -
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #15280 üzenetére
Mi a jó abban? Mármint miért jó nézni?
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #15277 üzenetére
Jó nézni a jó focit, más úgysincs a tv-ben, amit még ne láttam volna...
Tibi: a Maiden is bejátszik néha olyan zenei elemeket, amik szintivel készültek (egy-két szám elején), vagy mondjuk a Metallica a One-nál, nade hogy az énekes playback-eljen? Ennyit a németekről, és akkor mostmár nem műbroki van, hanem PLÉJBEK!!, és neked se kell rosszra gondolni (bár úgy emlékszem, hogy eleve te "mutattad" meg a performanszot, mi nem is tudtunk volna róla)
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #15276 üzenetére
Ha a Rammsteinra terelődik a szó, mindig a dildót hozod fel, és ez gyanús. Értsd, ahogy akarod.
Pontosan ezért szeretek élő koncerteket nézni a Youtube-on, mert ugyanaz a szám sosem hangzik el kétszer ugyanúgy. Mindegyik verzió egyedi. A stúdióverzió nekem a legtöbbször túl steril.
Ha már playback, akkor Scorpions. Az egyik boxolónak volt egy bevonulása, ahol a Scorpions élőben "játszotta" a Raised on rocks számot. 100% lip sync volt.. pedig a Scorpions nem egy kezdő zenekar ám.
Úgy tudom, Till is használ playbacket, de csak a refréneknél, és ott is valamilyen akusztikai okkal.
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson #15274 üzenetére
Mindenki a focit nézi... Én most aludtam át egy félidőt, kicsit megcibál a 4:30-as kelés, hozzá kell még szoknom újra...
Tibi: Bár nem voltam ott, így nem tudok erre mit mondani, de a szóló azért szóló, hogy néha impro is van benne, kiváltképp ha a koncert közepén kimerülve/beb***va/rossz hangosítás, (monitorhangfalak szarul vannak kalibrálva, nem hallják egymást, stb) azt se tudod, hol vagy...
A stúdiófelvételhez képest ritka az olyan szám, ami koncerten "ugyanaz", --> a stúdió szám metronómra feljátszva, vágva, kikeverve készül, élőben pedig teljesen más lehet.
Egyik barátomnak van egy thrash zenekara, csomószor voltam már próbáikon és koncertjeiken is, nem ugyanaz a kettő (nyilván nem lehet a Maidennel egy lapon említeni, de az analógia a lényeg)
Ha valaki élőben is ugyanúgy szól, mint a "megszokott", az playback, a németekről pl. totál el is tudom képzelni, bár ott nem is a zene a lényeg, már ha a műbrokit vesszük alapul. -
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15274 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Na mi van, mi ez a nagy csend?
-
kukinyo
addikt
Látom tibi már megint itt pimaszkodik mindenkivel.
Ja... Most nézem hogy ez a trolletető topik.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15259 üzenetére
asdű
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15257 üzenetére
Továbbra se vicces semmi, amit írsz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
koshmar #15256 üzenetére
Tibiikilencvenegy - végleges kitiltás - Viszontlátásra!
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15254 üzenetére
-
kenwood3
addikt
nekem ez már nagyon troll
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #15252 üzenetére
Ki leszel tiltva a Naprendszerből, ha még egy ilyet látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest