- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Writz
tag
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Nem, hiszen becsületes megtaláló volt, se pénz, semmi nem hiányzott belőle, valóban csak iratféléket keresett, egyébként volt is benne egy befizetett csekkszelvény, ami alapján megtalált volna, úgyhogy (talán) megkerült volna, végülis egyből zsebrevághatta volna, és akkor cseszhetem, de így rohadt nagy szerencsém volt.

-
EmberXY
veterán
Mindent azért nem...

Képzeljétek, mekkora szerencsém volt tegnapelőtt... Barátaimmal utaztam vonattal, a felszálláskor elhagytam a pénztárcámat, de szerencsére hamar észrevettem, hogy hiányzik, és elindultam "megkeresni" (Keleti pu., BP,,), az ajtónál, ahol felszálltunk, már valaki épp azt nézegette, hogy mi van benne... Szerencsém volt, hogy nem olyan találta meg, aki egyből elrakta, hanem iratokat próbált benne keresni, szerintem kb fél percen múlt, hogy nem veszett el...

-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Igen, mint ahogy itt mindenki másnak is, nekem is a nicknevem az anyakönyvezett keresztnevem is egyben, nem is értem, hogy miért volt ez kérdés.

Egyébként ha nagyon érdekel, hogy itt miért ez a nevem, akkor itt keresgélj...

Amúgy az életben más beceneve(ke)t használok, de Tibi tudja a keresztnevem is (és még él).
És téged Writz-nek szólít a Mama?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
koshmar
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
A hozzászólások száma teljesen független a napoktól. 2500 nappal is lehet 50 hozzászólásod, senkit nem érdekel.

Én pl. anno azért nem lehettem őstag sokkal hamarabb, mert bár a hozzászólásaim száma sokkkkkkkkal több volt, mint amennyi ahhoz a ranghoz kellett, a regisztrációm még friss volt, és nem volt elég nap.

-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
Huma
addikt
LAN-party? Hová gondolsz? Az a lúzereknek való. Papír alapú szerepjátékot csapattunk. Én egy kalandor/varázsló/pap kasztú karakterrel voltam.
Én vagyok a legmagasabb szintű mivel rajtam kívül már mindenki meghalt legalább egyszer. Én, ha gáz van akkor cserben hagyom a többieket majd visszamegyek a hullájukhoz és kifosztom őket. Így van egy rakás varázstárgyam és mivel nem patkoltam el több tp-m is van.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
koshmar
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)