Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DJ WOKKY
addikt
szevasztok
Tibi te is nagyon megváltoztál
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14484 üzenetére
Igazából fogalmam nincs, hogy mire gondoltál, de bővebben kifejtettem mostmár, hogy én mire...
Up the Irons!
-
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14480 üzenetére
A véletlen faktor miatt. Ha nem lenne akkor mindenben a kalandmester illetve a játékosok döntenének. Elveszne a játék szabadsága. Pl a km (kalandmester) döntené el hogy az ellenséges orkok kit sebeznek meg és kit nem. Ez ugye elégedetlenséghez vezetne mert a km pofára döntene. Ha pedig a játékosoknak kellene dönteniük hogy ők eltalálják e az orkokat akkor egyértelmű hogy mindenki találna.
Szakértelmeknél is dobni kell. Pl akrobatikánál, hogy sikerül e átugrani triplaszaltóval a tüzes karikán vagy pedig felsül vele.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14471 üzenetére
Na, kb 2 órája vége a szerepjátéknak. Eléggé fáj a popsim, de ez gondolom érthető 9 óra folyamatos szerepjáték után.
Amúgy mit nem értesz rajta? Nem tudod, hogy miket csinálunk? A neten elég jó leírásokat lehet találni róla. Mindenképp érdemes kipróbálni. Vagy legalább végignézni egyet.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14472 üzenetére
OK, now I understand... But it's DISGUSTING like hell!!!
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
-
Huma
addikt
Vazze, de sz@rul vagyok. Pedig mindjárt indulnom kell. Ma van a játéknap. Összeül hat férfi, hogy egymással játsszon. Már rég volt, hogy ennyien voltunk.
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14452 üzenetére
Ez a "tudás" megfigyeléseken alapszik, de a lényeghez nem kell nagy ész: ha nem akarod magad összetörni, akkor menekülj b'meg...
Huma: Halász Judit nekem már durva, oda olyan arcok járnak, hogy én már nem merek bemenni. Uhrin Benedek bulin is szét szoktuk szedni a stadiont, de a legdurvább, amire el merek menni, az Korda, ott már sokszor 30-40 BPM-re is felmegy a ritmus, szakadnak a vasbeton gerendák is a felrepülő emberektől.
Up the Irons!
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14451 üzenetére
Én ilyenkor sírni szoktam és az anyukámat keresem. Legtöbbször hatásos. Általában megsajnálnak.
Ismerősömék mentek el egyszer Halász Judit koncertre. Beálltak a színpad elé és elkezdtek tombolni. Pogóztak meg őrjöngtek. A gyerekekre persze vigyáztak. Szerencsétlen énekesnő azt sem tudta hogy mi van.
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14450 üzenetére
Aki földre kerül, azt rögtön felszedik, a gond inkább az ütközésekkel van, ott meg lehet sérülni.
Általában úgy alakul ki, hogy páran nyomulnak, és van aki csatlakozik, aki nem akar, az arrébb húzódik, így ki lehet kerülni abból a körből, de aki ott marad, azt nem kímélik...
Ha senki nem csatlakozik, akkor a tömeg valóban lefojtja a vadulást, sokszor egy-két "véletlen" könyökös bordással...
Én pont a pogó és a nyugodt tömeg határán álltam, +/- egy-két ember, akiket vagy kilöktek mellőlem, vagy elmenekültek, esetleg beszálltak és így kerültek mindig arrébb...
Így csak egy irányból kellett figyelnem az "érkezőket", így is elég necces volt...Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #14449 üzenetére
Nem is akartam pogót, mert tudtam/tudom, hogy aki olyankor lekerül a földre, szerintem nem áll fel többet...
Párszor volt helyzet, egy nyárfa termetű, hosszú szőke hajú ember próbált lökdösődni, de a tömeg kurva hamar irányba rakta.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14448 üzenetére
Csak 10-20 centivel? Akkor az még nem igazi pogó volt, csak pörgés.. Amikor nálad 2-szer nagyobb részeg, öntudatlan állatok repülnek neked random irányból, az az igazi...
Legutóbb Moby Dick koncerten volt hasonló élményem, voltak olyan számok, amiket a színpadnak háttal voltam kénytelen végigharcolni és dobálni le magamról az embereket, lehetőleg úgy, hogy ne legyen kedvük visszajönni...Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #14447 üzenetére
Amire emlékszem, az mindent vitt.
A 2. számnál kezdődött a csoportos ugrálás, amikor is az ember felugrott, de a levegőben úgy meglökte a körülötte lévő emberréteg, hogy 10-20 centivel arrébb landolt. Legtöbbször egy másik cipőn.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14445 üzenetére
Belátom, kicsit elragadtattam magam, bíber erős volt egy kicsit, korrigálom inkább Krasznai Tündére...
Tibi: Ez normális, én se szoktam emlékezni mindenre, az élmény a lényeg, nem minden másodperc, azt vissza lehet nézni videón is.
kukinyo: Szerintem a betonos út meg a 100+ decibel zavarta meg...
Up the Irons!
-
kukinyo
addikt
válasz Bjørgersson #14445 üzenetére
Tibit a pesti levegő ütötte meg.
Jobb mint ha egy kidobó tette volna.
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14443 üzenetére
Kikérem magamnak.
(#14444) Tibii91: Biztos nem ittál meg előtte egy sört? Annyi úgyis elég neked.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #14436 üzenetére
Nekem A legnagyobb koncert a németeké volt.
Érdekes, hogy egy korty alkoholt se ittam, mégis egy része egyáltalán nem rémlik.Pokoli élmény volt nekem, szerintem annyira be voltam tőle pörögve, hogy az agyam ledobta a bordás szíjat.
A mai napig nincs meg több szám, amit ott lejátszottak.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14442 üzenetére
Mert ők játsszák az igazi metált, az újak nagy része már keveredik, korcsosodik más irányzatokkal, az már nem az igazi... Vannak persze jók is, de én nehezen teszem le a voksom az új dolgok mellé, ahhoz idő kell.
A "mai fiatalok" már arra is tombolnak, ha Justin bíber vagy fluor kiáll egy gitárral, az is metál...Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
-
kenwood3
addikt
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14438 üzenetére
Bandában a Maiden...
Első körösek még a Metallica, Exodus, Hammerfall, Kreator, stb...
Magyarok közül a Pokolgép, Ossian, Moby Dick, Christian Epidemic, stb...Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14432 üzenetére
Ingyenes fesztivál volt, több minden is volt, de mi a metál részére mentünk, már beb***va, egész délután ittunk, valamikor este 9-10 körül keveredtünk ki onnan, arra emlékszem, hogy Maiden számokat is játszott egy-két banda, a Troopernél rohantunk be részegen a tömegbe, arra emlékszem, de arra nem, hogy kik játszották.. Az érdekes az volt, hogy a legismertebb bandát (amit írtam, mi is miattuk mentünk), már délután "letudták"...
Szóval ingyenes volt, de legalább a zenekarokat megtisztelhették volna azzal, hogy működik a színpad...kovy29: Milyen kedvenceim? A Maidenből, vagy általában?
Up the Irons!
-
-
koshmar
addikt
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14427 üzenetére
Remélem...
Az ülő helyekről annyit, hogy ez van, ezt kell szeretni... Ez kb az ország szégyene, hogy nem tud olyan területet biztosítani, ahová 50-60 ezer ember beférne. A legelitebb hely a Papp László, még európai szinten is kb egy lakodalmas sátornak számít, az is csoda, hogy ilyen "putriban" egyáltalán fellépnek, nem hiába jönnek kb 10 évente, mint a Metallica. Tavaly a Népligetben volt egy ingyenes metál fesztivál, a fő banda a Christian Epidemic volt, 99%-a az embereknek miattuk ment oda, a koncert felénél megállították, mert nem volt elég áram, bakker!!!! Mit akarunk mi ettől az országtól, örüljünk, hogy nem valami faluházban léptetik fel őket 100 ember előtt... Szégyen, minden tekintetben.
Up the Irons!
-
Huma
addikt
válasz Bjørgersson #14429 üzenetére
Jah. Elég zorall arcok voltak ott. De sajnos jelen volt Superman, Indiana Jones és Harry Potter is. A dementorokról nem is szólva. Szóval senki sem mert kekeckedni.
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #14423 üzenetére
Én??? Kizárt.
Öcsém meg egy haverja.
Ma reggel hattól lehetett online megvenni a jegyet, délelőtt gyorsan vettünk is két kiemelt állót, 50 rongyért.
Letöltöttem egy PDF fájlt, abban volt a két jegy. Kinyomtattam, az egyedi vonalkód majd intézi a többit.Maga a koncertélmény megért volna pár ezret, de 25-öt biztos nem.
Az más kérdés, hogy a németekért 30 ezret is kiadnék szemrebbenés nélkül.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
EmberXY, Iron Maidenre mész most júniusban?
-
Huma
addikt
válasz Bjørgersson #14419 üzenetére
Jaj, most mi lesz? Kijön a nyelvtankommandó és addig ütnek míg ötös nem leszek belőle?
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14413 üzenetére
Britney Spears?
Kopaszon jobban nézett ki. Így hajjal meg sem ismertem.
Tökmindegy hogy beszélgetnek e velem vagy sem. Olyan vagyok mint a jelölőfesték. Nagyon nehezen lehet csak levakarni.
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14411 üzenetére
Jah. Tudok róla.
Amúgy én vagyok az új hobbid? Végre egy értelmes ember. Te tudod hogy mivel érdemes foglalkozni.Amúgy szerintem az enyém szebb lett.
A te avatarod egyébként ki akar lenni?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Huma
addikt
válasz kenwood3 #14404 üzenetére
Azt kérheted. Visszavont avatart nem lehet másnak kikérni.
Én nem egyedi vagyok hanem különleges. Legalábbis az anyum mindig ezt mondogatta...
(#14405) kukinyo: A sapka nem szemüveg hogy fül kelljen hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest