- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Komolyan, ma reggel csak azért szántam már rá magam, hogy nehogy igazad lehessen.

-
koshmar
veterán
...végre leírhatom, hogy igen?!

-
customer114
őstag
Jaj, itt is?

-
koshmar
veterán
Egy héten egyszer kommentelsz be, de akkor is megölöd a topikot.

Siege = ostrom
-
customer114
őstag
Csináltam új topicot. Nézzetek autós műsort.

-
koshmar
veterán
egres
-
koshmar
veterán

Remélni merem, hoyg volt eszük lemosni, miután 400 ember összetapogatta naponta
-
törölt tag
Hát igen, mióta Kovy59 már nincs köztünk az élet már nem olyan mint előtte...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
koshmar
veterán
Mi a jutalom azoknak, akiknek sikerül? A síri csend, miután megölték a topikot ISMÉT?

-
customer114
őstag
Ha ~10ért jár achi, akkor már én is elértem ITT valamit.

szerk.: ha a saját topicod ölöd meg, azért jár különdíj?

-
EmberXY
veterán
Ne is törődj vele, gyere máskor is.
-
koshmar
veterán
Gyorsabb lett a koplyúter, I SHALL TRY THIS TRICK

-
törölt tag
Köszi.
-
EmberXY
veterán
Hát próbáld ki egyszer, nem olyan rossz. Itthon nem tudom, lehet-e kapni, mi a cseheknél ittunk ilyet tavaly nyáron, elsőre olyan, mint ha valami tesco pancs lenne, másodjára is, de iható, akkor tudtuk meg, hogy ez ott szinte nemzeti italnak számít, és üti a cocát meg a pepsit is...

-
törölt tag
És hol?
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
A "sok éves tervező és előkészítő munkával" van egy tippem, hogy
mit loptak elmihez hasonlít.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Doh, tanulhatom meg az uj neved.

-
koshmar
veterán
0% cukor aszpartám/szacharóz/aceszulfám-K nélkül? I'M INTERESTED!

-
customer114
őstag
Mennyibe kerül?
-
EmberXY
veterán
Nem esek.

-
koshmar
veterán
Már csak 3 topik miatt járok ide, a Logout kezdőoldalam már nem is a címlap, hanem a privátok listája

-
törölt tag
Elromlott a régi neved?

-
EmberXY
veterán
Majd legközelebb pótolom...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Minek, mindenki tudja hogy rólad van szó.
-
customer114
őstag
Még mindig 5e pénz per 12 óra a bér?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fürdőben?

-
koshmar
veterán
ÉS ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT IS HIDEGEN HAGYJA

:brofist:

-
törölt tag
Az enyémen még van két hónap gari...
De legalább le van kopva minden sarka már, recés mint a ráspoly.
Anyámnak nézegetek most készüléket, és az extratelnél láttam most S5 minit 47900-ért használtan, minimális garival.
De így amúgy jól döntöttél. Neked az már kevés lenne. Az exynos miatt vannak korlátai. Cserébe nálam amit kapott szerintem igazi strapafon. -
EmberXY
veterán
És ezen amúgy mennyit gondolkodtál?
-
törölt tag
Ne vedd meg. Nem megy rajta a Pokemon Go....

-
Bjørgersson
félisten
No lehet, mégis lesz S5 mini, Debrecenben van egy független fekete 40-ért, képek alapján szép állapotban van. Ha még ma este válaszol az eladó, lebeszélek vele holnapra egy személyes találkát.

-
EmberXY
veterán
Nem hogy inkább a csajokat néznéd...
Amúgy az ki? -
törölt tag
És mi van most gondolatban helyette?
-
törölt tag
Én még mindig várok. Mikor lesz jövő hét?

-
koshmar
veterán
Az életbe nem mentem még Mercedes busszal

-
EmberXY
veterán
Hogy ne csak a sima cukrozott tésztát egyed, hanem legyen is benne valami...
Az IHM-et idézve:
"Ha szőlőérzékeny vagy, igyál tablettást..."
-
kisza25
félisten
Mert ócsó
-
törölt tag
Mert jó.

-
koshmar
veterán
I KNOW, RIGHT???

Finom kuglófot is teleszórják azzal a nyúlszarral

-
EmberXY
veterán
Hol lehet megrendelni?
A Három királyok hozzanak nekem aranyat, mirhát és töményt....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
koshmar
veterán
Meghívhacc nyugottan akor..
"Hullendasveszilyes gyerekek riszire."
Aszt ott nem értem

-
koshmar
veterán
Akkor? Verted az asztalt panaszként?

-
koshmar
veterán
Nem a pityóka volt? Én éreztem már párszor, hogy volt már jobb is

Pl. az Efendis krumpli jobb, az egy álom. -
koshmar
veterán
Én egyszer 10.50-re, a szembelévő padon ültem 11-ig, elsőként bementem a nyitás után, de valaki már bent ült

Tál jó vót?
-
koshmar
veterán
Hívjon meg havi 1 nagy tálra, cserébe csinálom a reklámot, azt üzenem!

-
EmberXY
veterán
Az is sűrű lenne szerintem, legyen inkább 40-45 perc, urambocsá' 1 óra, de akkor éjjel-nappal. Úgy se lenne több járat, mint most, max éjjel kisebb buszokat indítani.
Városon belül meg biciklizzenek b'meg, nehogy már 3 utcával arrébbra is busszal menjen valaki. Bp az külön ország, oda lassan már repülőjáratok is kellenek, csak legyen paraszt, aki fizeti.
-
EmberXY
veterán
Az is rohadjon meg, aki <10 percenként buszt indít ugyanoda... Máshol meg 1-2 óránként sincs.
Persze akik ezt szervezik, autóval járnak...
Gyakran elgondolkodom rajta, hogy ideje lenne már egy kurva nagy háborúnak, hogy újrainduljon a rendszer, tőlem az egész országot szétbombázhatnák, legalább aztán lenne munkahely...
-
customer114
őstag
Kontra: 5:35, 6:05, 7:05, 8:05, 10:00

-
törölt tag
Egyik sem. Csak ilyen picit félős vagyok. Ha kötelező valahol megadni a telefonszámot, vagy valami kocsmázásnál felmerül valami akkor egy dominósat adok meg első körben. Első körben nem megy ki a saját számom.
Egyszer főnökömnek megmondtam, hogy ne adja ki minden jött-ment ügyfélnek a számom, mert nem lesz jó vége. Leszarta. Bementem a Telekomhoz, megváltoztattam a számomat, aki olyan azt kiértesítettem, ő meg meg volt veszve, hogy nem tud felhívni.
Ekkor közöltem vele, hogy ha legközelebb is a tudtom nélkül adja ki a számom akkor megint ez fog történni, de akkor lemondhat róla, hogy valamikor is megtudja a számom. Onnantól kezdve engem akkor fog elérni ha ad céges telefont.Gyakorlatilag van még egy másik vonal amit nem szeretnék a saját előfizes vonalomon fogadni, mert ha csörög a telefon akkor ránéz az ember. Erre meg jöhet bármi. Tudom kiknek adtam meg a számot, nem fontosak, de fontosnak érzik magukat mert megvan nekik a számom.

Szerk.
Tóth Krisztián László vagyok.
Ismerősöknek Tóth Krisztián, hivatalos helyen meg Tóth K László. Ez a két telefonon is külön válik kis átfedéssel. -
törölt tag
Hát.... ööö....
Nem kell...
Két telefonom van. De.
Az S5 Minit nemrég lecseréltem egy S7-re, így a Galaxy Express LTE helyét átveheti az S5 Mini, így a funkciótlan Express megmarad melós rádiónak amit annyira már nem kell félteni.
-
törölt tag
Nekem az S5 Mini úgy 2014 október óta jól mért. (Leszámítva az ütvefúrót, meg a buszt, mert ott azért tudott adni az érzésnek. ) Alaplaphiba miatt hülyült meg.
Mutattam a srácnak az SHealth adatait a Samsung Experience store-ban, hát nézett.
Egy nap alatt majdnem kétszer leforgathattam az egymillió lépés magyarországon sorozatot, mellette sétáltam 1780km-t, ami alatt elégettem tizenakárhányezer kalóriát ami utóbbit úgy fogalmaztam meg, hogy a mosolyommal is vizet tudok forralni...
Pár perc helyzetfelmérés után főpanel csere lett. (Ami nem tetszett, mert buktam a nem hivatalos, de jól működő FM rádiót.
) -
EmberXY
veterán
Ha már itt tartunk, mi a rák az a "vamonos seggbizo"?

-
customer114
őstag
Nem jut eszembe semmi frappáns.
-
kisza25
félisten
jó idő, Balaton, haverok, buli, fanta

-
koshmar
veterán
Mér te? 'szoboszlói strand?

-
törölt tag
Meg szerintem leszek párszor izén, a Járda-Szigeteken, és az Árok-parton is...

-
kisza25
félisten
én egész nyáron a Balatonon leszek
-
törölt tag
PH! Táborba megyek. Kb ennyi szabim lesz nyáron...
-
koshmar
veterán
Nem, de azért írom

Debrecen párszor, meg talán Pest június végén

-
customer114
őstag
Nagyon domináns. Megeszem bármi mellé, de elveszi a karakteres ízét, ami mellé oda van rakva.

-
customer114
őstag
Mellesleg meg tudnám kövezni azokat, akik a finom salátát (itt: friss zöldségekből, csak úgy kapásból összevágott, olivával meglocsolt) képesek hagymával elrontani.
-
törölt tag
Lereszelsz pár gerezdet az apró lyukon, olajjal (lehetőleg olíva, de senki sem fog az asztal körül kergetni, ha sima napraforgóval csinálod) kikevered, raksz bele sok nagy lyukon lereszelt uborkát amit pici sóval pihentetsz hogy kiengedje a levét, majd természetesen kicsavarod, ezután natúr görög joghurtot. Kell bele még egy fél kávéskanál porcukor. Egy éjszakát pihenjen.
Szerintem tetszeni fog.A görög joghurtot tudod hamisítani ha édes natúr joghurtot, és egy kefírt összeborítasz, majd egy éjszakára vászonba teszed, hogy kicsöpögjön a leve.

-
kisza25
félisten
biztos boltit vettél

olívaolaj (extra szűz) fenyőmag, friss bazsalikom levél, friss fokhagyma, só, bors -
kisza25
félisten
ubisaliba, tejföllel, fűszerpaprikával nyami
vagy pesto-t kell csinálni és azt a salira és már nem is borzalmas, hanem borzalmasan finom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Francba, meg jo hogy idoben szoltal, pont most keszultem beletenni. (not)

-
EmberXY
veterán
Én egészben szoktam elrágni, próbáld ki egyszer. Ha talpon maradsz, akkor vagy férfi.
-
somogyib
őstag
Ilyen bizniszt a neten is lehet űzni, és még csak ki se kell mozdulni hozzá.

-
törölt tag
Az nem rossz meló. Egész nyáron strandolhatsz ingyen.

-
koshmar
veterán
És ehhez majd mindennap deportálnod kell Derecskéről Szoboszlóra? NIncs közel

-
EmberXY
veterán
Miféle skót iskolaszövetkezet ez (mármint gondolom azon keresztül melózol diákként, vagy nem? De? He?
), én 2009-ben (!!!!) 560 Ft órabérért teszteltem videokártyákat diákmelóban...Tudom, tudom, kisza25 már '98-ban Ferrarival járt, de nem érdekel, most a diákmelóról van szó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem bruttó.
-
somogyib
őstag
Jen, forint, euro, zlotyi, dollár?
De még mindig jobb, mit ha csak az órát emelték volna fel 5:10-ről 5:40-re.
-
somogyib
őstag
Ez így tényleg jobb

-
customer114
őstag
DRÁDZS VIZITÁTOR
-
somogyib
őstag
Ezt már többször hallottam Tőled, de nem tudom megfejteni.

-
EmberXY
veterán
Nagyon az elején vagy, még ezután jönnek a kemény mekis évek, stb...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nabakker.

-
kisza25
félisten
22 basszus visszaszívom, hogy tegezhetsz
boldogat
-
customer114
őstag
A PH felnevelt. Nem kéne ezért valamit fizetned? Az egyetemi évek sem támogatottak örökké.
-
customer114
őstag
Boldog 70.-et, még 30-at !
-
customer114
őstag
És elkérhetem a jelszót, amivel vissza lehet fejteni az elmúlt 50-100 hozzászólásnyi párbeszédet? Egyedül nem sikerül értelmet találni benne.

-
koshmar
veterán
Fuck me, sose láttam még.

Akkor majd úgy hestegeld be, hogy Volvo B10BLE-70B

-
koshmar
veterán
Brüsszel

DAKK vagy ÉnyKK, legalább ennyit segíts mán

-
customer114
őstag
Orchideát kicsit meg kell locsolni néha. (fújni rá spec. tápoldatos vizet flakonból)
Szívesen.

-
guftabi96
addikt
*nem tudom, hogy hogy találtam ide
*A blacket pont nem olyan régen volt szerencsém (?) megkóstolni. Nem vagyok nagy sörös (sőt), és hát nem is ettől leszek az. Félreraktam, hogy majd pár feles után már nem fog annyira érdekelni az íze.

Faterom viszont szereti a söröket, (mostanában főként cseh söröket iszik-nyilván nem minden nap, hanem hétvégén a kertészkedés, ház körüli teendők után) és szerinte jó sör, de azt ő is mondta, hogy nem mindenkinek nyeri el a tetszését. -
somogyib
őstag
Á, értem! Pedig biztosra vettem, hogy 3 köbcenti fényévenként.
Na mindegy, ma is tanultam valamit.

Jó éjt!
-
koshmar
veterán
Középső ajtó kétszárnyú, ugye?
Tudom, melyik az, de típus szerint nem vágom

-
somogyib
őstag
Akkor az enyém ultracsehszlovák:

-
EmberXY
veterán
Hát az sose volt csehszlovák, de neked elnézzük.
#hesteg
-
koshmar
veterán
Rüstük bastürk - SÜKÜRK!
-
kisza25
félisten
nem mondod komolyan? már megint?

-
kisza25
félisten
Igen, olyan 5-6 évesen mondtam, hogy szakács leszek

Amúgy 13 évesen már dolgoztam nyáron, 14 évesen már szakácsként, de 20 év elég volt a konyhán
-
kisza25
félisten
érdekes dolgok ezek, mert ezek szerint 22 vagy, én 21 évesen konyhafőnök voltam már és már volt kocsim, 26 évesen a 3. autómat vettem, de az már új volt, 33 évesen meg megvettem a házat.
Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy mekkora hátránnyal indul az aki egyetemet végez
Mondjuk fősulit én is végeztem, levelezőn, meló mellett.
Szóval a ráérek még dolgozni... ezt sosem értettem
Tegnap beszéltem pont egy ismerőssel, hogy a szakmunkások le vannak nézve, ő speciel kőműves, jelenleg 5 sorházat épít alvállalkozókkal (ő a góré)
ismerek 2 festőt és 3 kőművest is akiknek ~500M értékben vannak eladó házai és a szakmájukban dolgoztak, csak nem alkalmazottként, hanem vállalkozóként. -
EmberXY
veterán
Meki?
-
kisza25
félisten
én 94 óta dolgozom, ideje lesz már neked is
-
törölt tag
Most még várod...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LEGO klub
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest