Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Gonoszak vagytok.

-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem baj.
Nincs Tibi ismerősünk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És rendben el is múlt...

-
Apika
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megtudjuk valaha a nagy titkot?

-
Bjørgersson
félisten
Buták vagytok mind..

-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meglett a 2/3...

-
kenwood3
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Trónok harca
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam vedelős.

-
Bjørgersson
félisten
Na milyen nap van ma?
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A "kitartás"...

-
EmberXY
veterán
Ezen besírtam...

-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hinni a templomban kell...

-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Te még hiszel a mesékben

-
Bjørgersson
félisten
-
Huma
addikt
válasz
kenwood3
üzenetére
Ránéztem a szavazólapra és annyi párt volt rajta, hogy fél óráig tartott mire végignéztem. A feléről életemben nem hallottam még. Igazságtalan lett volna ha a sekélyes politikai műveltségem alapján döntök. Így inkább a logó döntött. Így le is tudtam az állampolgári kötelességemet.
-
EmberXY
veterán
válasz
kenwood3
üzenetére
Én úgy fogom fel, hogy van egy szavazatom, és egy meggyőződésem, ilyenkor a kettőt összehozom, többet nem tehetek, azt az érzést (illúziót) adja, hogy nem mások döntenek helyettem.
Engem a kampány nem érintett ilyen durván, csak az általam támogatott párt anyagait "fogadtam be", a többi ment a kályhába/kukába első érintéskor... A tv-ben viszont a mocskolódás az nekem is sok volt már, ma legalább pont kerül a végére... De azért a forma 1-et is várom...
-
kenwood3
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerencsére engem egyszer se zaklattak

-
kenwood3
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Nekem abból van elegem, hogy a csapból is ez folyik. Engem annyira, de annyira nem bír érdekelni ez az egész, hogy azt el se hiszik. Nem lesz nekem attól jobb, hogy ez, vagy az a párt nyer, csak annak lesz jó, aki ott ül a parlamentben. Így teszek a politikára! Ezek után vajon miért is érdekeljen engem ez az egész?
-
EmberXY
veterán
Ha ugyanaz a modi adta volna a két büntit, akkor lenne egyértelmű a részrehajlás (nem tudom, hogy így van-e), ha nem, akkor inkább emberi tényező, másnak hivatalosan nem nevezhetjük.

A PROHARDVER! néven történő moderálás valóban érdekes, bár nem hinném, hogy a 800+ moderálása mind "kétes megítélésű" lenne.
Ez mondjuk valóban érdekes így, indoklás nélkül, de ha az adatlapot nézzük, a delikvens valószínűleg "üzleti ügyei" miatt mehetett a levesbe...Más téma: szavazni voltatok már?
-
Huma
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
"pepe091 - 30 perc kitiltás - Rasszista kijelentés az F1 topicban."
Az első kihágása. Mint ahogy nekem is az volt, rasszizmus témában. Én mégis hatszor annyit kaptam érte.
Nincs egységes szabályrendszer a büntetéseket illetően, ami pedig fontos lenne. Minden modi akkora büntetést ró ki amekkorát akar és nincs számonkérés, ami pedig fontos része az ilyen folyamatoknak.
Az igazság az, hogy nem kicsit át kéne szervezni a PH működését, hogy logikus, következetes és igazságos legyen.
Az intézkedő modi megtalálható, de az nem sokat számít. Ha nagyon nem akarják hogy nyilvánvaló legyen a moderátor kiléte akkor PROHARDVER! nicknéven moderálnak.
És a lényeg amúgy sem a Miért moderáltuk topikban van mivel ott csak az egyik oldal verzióját láthatjuk. A lényeg a moderátort keresek és a reklamációs topikban van.Az meg természetes, hogy azok könnyebben találnak hibát akiknek meggyűlt a bajuk a "törvénnyel" hisz ők azok akik szembesülnek vele.
-
EmberXY
veterán
+ kukinyo
Igazatok van abban, hogy vannak hibák a rendszerben, amik kínosak, ezért utólag "nehéz" ezeket belátni, de ez szerintem a hibahatáron még belül van, ha nem így lenne, tömeges felháborodás lenne.
Érthető az is, hogy akiknek már volt "bajuk a törvénnyel", azok nem kedvelik a modikat, és könnyebben találnak hibát, igazságtalanságot vagy annak vélt esetet (ha a börtönökben a rabokat kérdeznénk, azt kapnánk, hogy 99%-uk ártatlanul ül, ez csak természetes...
).Egyébként az anonim topikokhoz annyit tennék hozzá, hogy a modker topikok is olyanok, pedig ott csak a "bejelentők személye" marad titokban, az intézkedő modi megtalálható a miért mod topikban..., szóval csak azt a célt szolgálja, hogy a szankcionált fórumozó adott esetben ne tudja meg, hogy ki dobta fel, ez nem a modikat védi szerintem...
-
Huma
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Meg lehet próbálni, de értelme az nincs.
Nem mennék jobban bele, de volt már pár "botrány" itt a PH-n téves moderáció miatt. És volt amit inkább eltusoltak, mintsem hogy beismerjék, hogy hibáztak. Védik a mundér becsületét.
Ezzel mondjuk nincs nagy gond. Mindenhol van ilyen. Kivétel nélkül.Sajnos itt is az az alapszabály van érvényben ami minden nagyobb vezetésben. (Multik vezérigazgatója, államfők, stb)
Nevezetesen az, hogy soha ne ismerd el, hogy hibáztál és sose kérj bocsánatot. Soha ne ejtsd ki azt a szót hogy tévedtél/tünk. Mivel ezzel azt sugallod hogy valamit rosszul csináltál ami bizalomvesztéshez vezet. Ami se a részvényeknek nem tesz jót (multiknál) se a párt megítélésének.Most lehet azon vitatkozni hogy ez mennyire helyes vagy helytelen. Viszont az elgondolkodtató, hogy a PH se nem egy nagy cég sem nem egy politikai párt. Szóval szerintem indokolatlan ez a stratégia.
Persze érthető hogy megpróbálják a kínos ügyeket eltüntetni és fenntartani az egységesség látszatát. Ez üzleti érdek számukra.Hozzáteszem, nem véletlenül lettek titkosítva a moderációs topikok.
-
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Dehogynem, nem szoktam én ilyesmivel viccelni...

Van ilyen topik itt is, ahol konkrét moderációval kapcsolatban lehet "kérdezni". Nyilván, ha egyértelmű a dolog, akkor ez nem játszik, de ha vitatható valami, akkor ki lehet állni az ember igaza mellett, legalábbis meg lehet próbálni... -
EmberXY
veterán
"Vannak emberek akik képesek elvonatkoztatni és pártatlanul dönteni. Csak nagyon kevesen."
Nehéz szerintem elvonatkoztatni, mert nehéz meghatározni a kategórián belül a kihágás súlyosságát, hogy mi mennyire rossz, nem lehet ezt fizikai mennyiségekkel leírni, épp ezért viszonyítanak más esetekhez illetve ahhoz, hogy volt-e már az illető ilyesmiért szankcionálva. Itt jön be az emberi tényező igen nagy mértékben.
Ezen szerintem csak úgy lehetne változtatni, ha egységesebbek lennének a szankciók, nem lenne kismillió féle ban idő, csak 2-3, mondjuk kis dolgokért figyelmeztetés, nagyobb dolgokért 1-2 óra ban, durva dologért 1 nap ban, vagy permanens ban, esetleg meg lehetne még fűszerezni egy maximalizált összértékkel, ami után permanens jár, és kész.
Így könnyebb lehetne az utólagos reklamáció is, mert könnyebb lenne bekategorizálni a kihágás és a bünti szintjét, nem lenne az, hogy "ez miért 2 óra, ez meg miért éppen 3"...kukinyo:

-
Huma
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Hidd el hogy nem csak az azonos kategóriák emelik a tétet. Persze a fórumszabályzat szerint elméletileg így van de gyakorlatilag viszont nem.
Nem mellesleg azért illene egy elévülési idő. Mert szerintem nem túl igazságos egy kalap alá venni azt aki kétévente egyszer elszólja magát azzal aki minden héten alkot valamit."Aki fórumozik, annak ismernie kell a szabályokat, mindemellett a kulturált kommunikáció, vita, érvelés, stb folyamatát."
Én ismerem és mindig kulturáltan fórumozok. Ennek ellenére kaptam már nem egy bant.
No jó. Lehet hogy voltak olyan megnyilvánulásaim amit egyesek trollkodásnak vélhettek. De akkor sem voltam soha vulgáris, faragatlan vagy bunkó.Pl legutóbb rasszizmus miatt kaptam három órát pedig nem volt semmi konkrétum vagy valótlan állítás/gyűlöletkeltés. Csak egy szimpla, burkolt kijelentés. Más meg ugyanezért nem kapott semmit. Még a hozzászólását sem törölték pedig tudom hogy olvasta modi a szóban forgó írást.
"amíg emberek döntenek, addig van egy emberi tényező is, ami lehet bármi, nevezzük részrehajlásnak, vagy (un)szimpátiának"
Ez így van. Viszont nem feltétlenül kellene így lennie. Vannak emberek akik képesek elvonatkoztatni és pártatlanul dönteni. Csak nagyon kevesen. -
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sok sikert! Az esély megvan rá, ha jók a válaszok... (0.000000001 %
)Huma: a "visszaeső" rendszert rosszul analogizálod, szerintem nem függ össze minden mindennel, csak az azonos kategóriájú "bűnök" emelik a tétet, pl többszöri személyeskedés, vagy olyan dolog, amiért egyszer már volt szankció, de eredménytelen volt, mert a delikvens ugyanúgy műveli tovább, ez esetben szerintem jogos is, mert meg kell találni azt a szintet, ami már "hat".
Aki fórumozik, annak ismernie kell a szabályokat, mindemellett a kulturált kommunikáció, vita, érvelés, stb folyamatát. A moderátorok is emberek, és sokféle van belőlük, nyilván egy-egy döntést befolyásolhatnak aktuális szubjektív paraméterek is, ezt ugyanúgy bármelyik bíróságon bármelyik bíróról el lehetne mondani, amíg emberek döntenek, addig van egy emberi tényező is, ami lehet bármi, nevezzük részrehajlásnak, vagy (un)szimpátiának...
Aki az itteni szabályoktól eltér, az számítson a szankciókra, erre két analógia jut eszembe: aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha *****...., valamint ahogy Gyurcsány mondta egyszer valahol, hogy "...el lehet innen menni..."
-
Huma
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Erről oldalakat tudnék írni. Engem is bannoltak már többször apróságok miatt.
Az a baj, hogy szinte senki sem elfogulatlan. Mint mindenhol, itt is számít hogy ki kinek a haverja és hogy kivel szimpatizál.
Ismerek olyan fórumozót akit már vagy ötvenszer ki kellett volna tiltaniuk innen (nem rólam van szó), de jóban van több bennfentessel is, így sokkal elnézőbbek vele szemben.Van amikor egy durva személyeskedésre oda se bagóznak. Van amikor meg már egy apróságra is rámozdulnak. Nincs semmi következetesség. Ez abból is adódik hogy minden modi egy külön egyéniség. Mindegyiknek más a heppje. Különböző témákban más-más a tűréshatáruk.
Ez nem valami jó mivel nincs éles határ amit tiszteletben lehetne tartani.Egyszer már kifejtettem a véleményemet ezzel kapcsolatban valamelyik topicban. Az emberiség nagyon kicsiny százaléka alkalmas arra, hogy jó moderátor legyen. Az emberek többsége hajlamos eldobni a logikát és a semleges hozzáállását ha valamivel nem ért egyet ill ha nem szimpatikus neki valaki vagy valami.
Láttam itt már modit trollkodni meg személyeskedni. Nem is egyszer.
Pont a múltkor láttam hogy az egyik modit moderálták.
A PH-n ettől függetlenül még tűrhető a moderáció. Lehetne sokkal jobb, de lehetne akár rosszabb is.
Még mindig jobb hogy van moderáció ami tökéletlen, mintha nem is lenne. Elég csak megnézni az SG-t hogy mire is gondolok.Mondjuk azzal a halmazati büntetési rendszerrel sem értek egyet ami itt van. A jelenlegi rendszerben ugyanis minden egyes vétkedért újra és újra meg kell bűnhődnöd valahányszor elkaszálnak. Ilyen szigorú törvények sehol sincsenek a valós életben sem. Ha legalább lenne valami elévülés akkor azt mondanám hogy oké. Mondjuk a kétévesnél régebbi bűnök elévülnének.
Sajnos ha büntetett előéletű vagy akkor az automatikusan generálja a további büntetéseket. Így elég nehéz kilépni a körből. Pl ha büntetlen előéletű vagy akkor lehet hogy csak kiszedik a hozzászólásodat és még figyelmeztetést sem kapsz. Ellenben egy többszörös visszaeső ugyanezért a hozzászólásért egy hónap bant is kaphat. Ez se nem igazságos, se nem következetes. Ez amolyan az apák bűneiért a fiúk lakolnak stílus.
Szerintem minden ember megérdemelné hogy függetlenül a múltjától csak az adott bűnéért ítéljék el.Egy jó hasonlat:
Van egy kislányod aki patkánymérget önt a testvére teájába. Te ezért kiosztasz neki egy irgalmatlan nagy pofont. És ezután minden egyes vétkéért figyelembe veszed ezt az egy esetet. Tehát ha leejti a fagyiját akkor minimum egy hatalmas pofonnal indítasz. Ha elfelejtette megírni a háziját akkor szintúgy. Stb.
Ezt szerintem senki sem tartaná igazságosnak. Mégis jelenleg ez a rendszer működik itt.(#14554) kovy29:
Kösz a privit! Mindjárt kitöltöm a nyereményjátékot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jöhetnek priviben, hogy nekem ne kelljen a netet túrnom.
Előre is köszönöm!
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem már a múltkor, a NAS-os játéknál elment... Kikeresgettem a válaszokat sorban, aztán jött egy olyan, hogy be kellett lépni valami ingyenes NAS-ra, valami képet vagy mit kellett megnézni, hát a mobilnetemmel ott el is halt a dolog, az addigi erőfeszítések is kárba vesztek...

-
Apika
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szívesen! Én is mindig bizakodom...
-
Apika
addikt
Uraim! Játékra fel!!!
-
EmberXY
veterán
Hát mi (nem) folyik itt kérem szépen?

-
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Értem, hogy mire gondolsz, de szerintem néha kicsit "keményebben" fogalmazol, mint az átlagos (a büntiket nézve azért ennyi nem lehet véletlen, nameg nácizás, stb, ezzel szó szerint te kérted magadnak a pofont, ismerve a szabályzatot)...
Egyébként szerinted részrehajló lenne a moderáció?

Neki benthagyták 2 szurkálódó hsz-ét, a tieidet kiszedték, mert (gondolom "számított" a priusz) --> echterion vs kukinyoSzerintem te lettél az ügyeletes bűnbak, innen már nehéz lesz kijönni.
A témát valóban lezárhatjuk, kiváltképp, hogy akarok még ma enni, így Jimmyről többet egy szót se!
-
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Azért lehet vitázni kulturált formában is (azért nem adhatnak büntit, kivéve ha politikai, etnikai, stb témában vitázol, szóval részben igazad is van...
)
Én már megtanultam, hogy ha "visszaszólok", ne legyen benne semmi sértő vagy személyeskedő, mert arra harapnak, főleg akkor, ha más érvet már nem tudnak felmutatni...
A moderációk közt is van különbség, van, amikor ennél durvábbakat se szednek ki, max akkor, ha valaki beírja a modkerbe, mert akkor nyilván illik vele foglalkozni, és van olyan is, amikor egy kis semmiségért egyből bünti jár...Szerk.: Sajnos ahogy a priuszod nő, egyre nagyobb felületet adsz annak, hogy téged meszeljenek el a hófehérkékkel szemben, ezért is megfontolandó, hogy mennyire taposol be valakinek...

-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én nagyobb menőnek tartom azokat az embereket akik el merik mondani a saját (mert az is van nekik, nem csak a sablont fújják) véleményüket és ki is állnak mellette.
Persze ezt kulturált hangnembe ahogy én is tettem.De itt még ezt sem szabad csak néhány kivételezett "embernek". Ha viszont válaszolsz nekik, véded az igazad (nem durvábban mint ahogy ők teszik), akkor mondj le az egyéni arcképről mert folyton bünti a vége.
Ennek fényében melyik az őszintébb, "menőbb" ember?
Melyik képvisel nagyobb értéket?(#14537) EmberXY: Köszönöm a véleményed, jó érzés tudni hogy valaki az én igazamat pártolja.

De dobjunk erre a témára fátylat, nem szeretnék többet beszélni róla.
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dehogy utállak, mert kit utálok még?

kukinyo: szerintem jogtalanul kaptál büntit, ráadásul egyedül vitted el a balhét, pedig volt, aki konkrétan le is szarházizta, azon is majd' beszartam...

-
-
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Közben olyan jókat röhögök az F1 topikon, a Jimmy-vonallal olyan lavinát indítottál el, hogy öröm olvasni, többször is felröhögtem a reakciókon, meg az utána következő sárdobáláson, bár azt megjegyzem, hogy valóban nem hogy Sennával, de még Baumgartnerrel se lehet egy lapon említeni, meg nagyon semmivel se...

Amúgy egyébként egyetértek veled Senna ügyben, a halála miatt vált legendává, ha élne, ugyanúgy kezelnék, mint a többi (aktív vagy visszavonult) x szeres bajnokot, de ott nem merem kifejteni, nehogy én is közellenség legyek... -
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Nagyjából ugyanaz a véleményünk, és szerintem sokak vannak még így ezzel... A lendület van/nincs dolog olyan, mint ha az amúgy is laza dob tempóban Lars kipihenné magát egy-egy lassuláskor...
A gitár sem túl színvonalas, kb mint ha egy kezdő heavy metál banda első száma lenne...
Lehet, hogy kiöregedtek, vagy csak nem jut más az eszükbe?
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Elméletileg épp miattuk nevezik így a műfajt... link (de így akkor az értelmes dolog akármi visszavonva...
)kukinyo: OK, majd várom a véleményed...
-
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Youtube-on megtalálod, Lords of Summer a címe, én is úgy kaptam mp3-ban, mert én ugyebár androidon nem tudok ilyesmit megnyitni...
A szám önmagában szerintem kritikán aluli, egy csigalassú, dallam nélküli akármi, amilyen hosszú, pont olyan sz*r, el se akartam hinni, hogy ez Metallica... A dob is kb egy 3+2 mulatós koncert szintjén van, hát nem tom... Kíváncsi vagyok a véleményedre...kovy29: Death? végre egy értelmes dolog, amit hallok tőled..
Jönnek elvileg június 25-én (Chuck nélküli eredeti felállás)... -
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az, hogy 10 napja írtam utoljára, az már csend?!?
Hallottad az új Metallica számot? -
Bjørgersson
félisten
Figyeljetek már, mi ez a nagy csend?!
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt nem lehet tanulni, oda születni kell...

-
EmberXY
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Az igazi lehúzás az, hogy én az OTP számlámat 1 éve "nem használom", nincs rajta forgalom, de a különféle kezelési költségek miatt kb -11000 az egyenlege, és perelni akarnak érte. Meg is várom, hogy mi lesz belőle, jó buli lesz, de hogy egy k*rva fillért nem fizetek a retkeknek a semmiért, az is biztos.
Ezen el lehet gondolkodni, tulajdonképpen az is pénzbe kerül, hogy nincs pénzem... Itt tart a világ jelenleg.
Na, ez a lehúzás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sajnállak
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja igen, most lehet sajnálni.
-
Bjørgersson
félisten
Kicsit amúgy tököm tele van a mai nappal. 8-10, 12-14, 16-18 lettek volna ma órám, ebből az első és az utolsó elmaradt, csak a tanárok felejtettek el szólni.

-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez az igazi lehúzás.

-
Bjørgersson
félisten
Reggel hétkor már kaptam egy SMS-t az OTP-től, hogy üzenetdíjként levonnak 13 forintot, amiért küldték ezt az SMS-t.
-
kukinyo
addikt
kenwood3: Hát ez mi?

-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ahány fűszál, annyi **** áll...

-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam sok minden nem változott...
Itt a tavasz, dagad a ****...
-
Bjørgersson
félisten
Na, meséljetek fiúk, hogy vagytok manapság?

-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
1; 2; X...

Kezd lehalni a topik, amiótaTibi nincs ittnem írunk bele...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kukinyo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Semmi, nincs, nem.

-
Bjørgersson
félisten
Naosztmiújságvan? Mindenrendben? Megvagytokjólvagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)