- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13493 üzenetére
Na ez már tényleg csak flood, szóval STAHP!
Valami értelmeset már.Kicsit érdekes... de sikerült már valamelyikőtöknek beütni a... hát tudjátok... a golyókat? Az ikreket?
De úgy, hogy komolyan fájt.
Értelmes témát ígértem, íme hát![ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13489 üzenetére
Unalmas és értelmetlen, mert azzá teszed. Nem tudod elfogadni, ha vesztesz. EGYSZER SEM.
Nem hagytam ki betűket... azt viszont láttam, hogy te már többször azt írtad, hogy végülis, szóval inkább te gondolkozz, szerintem.
Nem te leszel az, aki az én helyesírásomat felülbírálja. Vannak ilyen emberek, de nem te.
Volt már olyan cuccod, ami megérte a felárat? Nekem volt/van.
Mindig negatív példákat látok.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13487 üzenetére
De hol írtam, hogy mindennél?
Itt tényleg nagy bajok vannak, abba a bizonyos általánosba többet kellett volna járni.
A "vesztésre állás"-t én másképp látom, kapkodsz, betűket hagysz ki a szavakból, és már floodolsz is.
Érdemes lenne megvárni a többieket a beszélgetéssel, mert a topik megint unalmas és értelmetlen.Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Vagyis nem mindig a minőségért.
Mondjuk a névért és pár esetben a minőségét.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13486 üzenetére
Egyértelmű, amit látok: ha vesztésre állsz, azonnal elkezded írni, hogy Veled nem lehet vitázni.... mi is ezt csináltuk, még általánosban.
Sok márkánál az van, hogy a minőségért felárat fizetsz- az Apple egy kurva jó példa-, de nem mindnél. Fogadd már el, és akkor tovább léphetünk.
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13485 üzenetére
Még mindig csak a késekről volt szó, meg a drága márkanevekről.
" Sajnos te valamilyen noname kés után azt állapítod meg, hogy minden műszaki meg egyéb cikknél igaz ez. "
Így azért nem fogalmaztam, tény, hogy véleményem szerint a sznobizmus miatt sokszor minőségi előnyöket "hiszünk" bizonyos termékeknél, de továbbra is túlértelmezed, amit olvasol. Vagy egyáltalán nem érdekel a másik véleménye, vagy tényleg nem lehet veled értelmesen vitázni.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13478 üzenetére
Nekem van 5 éves Auchanos nagykésem, ezt használom evésre, konzervnyitásra, régebben csavaroztam is vele, és még soha nem éleztem, valamint a hegye is megvan, még a felirat se kopott le a pengéjéről.... Szerintem 1500 Ft körül volt az ára...
Csontos húst ugyan már nem lehet vele vágni (meg kéne éleztetni), de arra van egy rugós bicskám a józsefvárosi piacról, a csirkét ketté lehet vele vágni, az se került 1000-nél többe, pedig ha valahol átb@sszák az embert, akkor a jocón biztosan, szóval érhetett kb 200 Ft-ot újkorában, még a mai napig kinyílik, pedig az is több éves...
Szóval ennyit a hiperszuper eszközökről, a fém elég strapabíró, nekem senki nem magyarázza be, hogy nagyságrendi különbségek lennének két konyhakés között...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13476 üzenetére
Az én pénztárcámhoz mérve annyira különleges, hogy már nincs is és tudni sem akarok róla.
Egy márkanévért ennyi pénzt kiadni, nem tudom, hogy mivel veszik rá erre az embereket (a minőséget, mint közhelyet hagyjuk, az máshol is van/ ugyanolyan/ jobb, mivel az szubjektív dolog)...
Olyan ez, mint pl a Zepter, aki ismeri, mindenféle eszközöket árulnak horribilis árakon, holott azt semmi nem indokolja...Up the Irons!
-
koshmar
addikt
-
kukinyo
addikt
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13462 üzenetére
Nekem is könnyen fejlődik, viszont inkább az erő irányába, nem pedig a látványosság felé, szerencsére...
Body builder versenyt nem nyernék, de ma pl a 2,5 mázsás disznót lefogtuk hárman a főnökéknél, meg se bírt mozdulni, azóta már szerintem töltik a kolbászt...
Mivel fizikai munkát végzek, így állandóan mozognak az izmok, szálkásodnak, viszont pl hasizomra nem nagyon gyúrok, így látvány nem nagyon van, de erő annál inkább, és ez a jó. Nem úgy nézek ki, mint Stallone, de szerintem szájbakenném úgy, hogy a másik felől is fentragadna a szája.
A fejlődésnél a tömeg a lényeg, hogy legyen mit átdolgozni, a vékonyaknál ez a gond, hogy előbb fel kéne szedni...
Ezt rendszerint mindenféle koxszal érik el, ami mellett a rendszertelen vagy nem megfelelően ütemezett mozgással elhíznak, mint a disznó.
Én a munkára esküszöm, ott nem kell kox, csak hurka és kolbász..Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Én meg szívesen cserélnék azokkal, akiknek rendkívül könnyen fejleszthető az izomzatuk- a legtöbb elhízott ember ilyen.
Már közel sem tekerem annyit, mint régebben, szóval ezért is lettem ennyivel nehezebb- de, mint írtam, szándékosan.
-
koshmar
addikt
Mai agyzsibbasztás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
A fórum nyelve magyar
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13412 üzenetére
Működik egyébként, mert ha angol nyelvű számot hallok a rádióban, rendszerint értem teljes egészében...
Ez sokszor még borzasztóbb, mint maga a trágya zene, amit ma a rádiókban zene címén adnak...
Sajnos munka közben előfordul, hogy a főnök bekapcsolja a rádiót, és míg neki fingja nincs, hogy miről rizsázik az aktuális kotonszökevény, csak a zenét "élvezi", én sajnos a szöveget is értem.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13410 üzenetére
Szinten tartás, fejlesztés, ez a lényeg.
Az Iron Maidennel a brit angolt tartom szinten, a Metallica-val meg az Exodusszal az amcsi angolt, a német-angol bandákkal meg fejlesztem mindkettőt, hisz azoknak sűrűbben jön ki albuma, pl Helloween, Kreator, stb...
Das ist alles.Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13409 üzenetére
*végül is.
Nekem nem múlik el úgy 12 óra, hogy ne gondolnék angol kifejezésekre, vagy mondjuk ne hallanék angol beszédet. Folyamatosan szinten kell tartani- de ez nekem nem elég, fejleszteni is kell.
Még mindig tudom azt hinni, hogy van értelme. Hogy egyszer majd használni fogom.Nekem a B2 volt vagy 25 ezer rubel...
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13408 üzenetére
Ezzel én is ugyanígy vagyok, csak már 2003 óta... Már érettségi előtt egy évvel megvolt, nem is kellett órákra járnom és érettségiznem sem belőle, és még az árát is visszakaptam, mert egyből lett meg a C (9500 Ft szép pénz volt 2003-ban), úgyhogy végülis ingyen csináltam..
Folyamatosan használom, hogy ne nagyon kopjon, ideje lenne hasznát is venni, mert előbb-utóbb a kis suttyók a fejemre szarnak.Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13404 üzenetére
Igen, az életfelfogásuk olyan... just don't a give a fuck, you know?
Középfokúm nekem is van, de természetesen ezzel sem- mint ahogy semmi mással sem- vagyok elégedett. C1 kell!
A középfokút még 2011-ben csináltam. Azóta gyakorlatilag mindennap órákat használom az angolt- bármi, ami nagyon érdekel, arra angolul keresek rá. Szóval mindenképpen fejlődtem, a kérdés az, hogy mennyit.
A mindennapi amerikai életben ennyivel már simán elboldogulnék, de ahhoz, hogy ott éljek, ez még mindig nem elég.
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #13403 üzenetére
Ebben hasonlít a véleményünk, én is amcsiba mennék, főleg az életszínvonal meg a laza életfelfogás miatt, az angol nyelv sem utolsó szempont, bár azt mindenhol beszélik, máshol ugyanolyan konyhanyelven (értsd úgy, hogy nem anyanyelvi szinten), mint én, angol nyelvterületen viszont éreznék az akcentust, és nehezebb lenne a beilleszkedés, bár pár év alatt az is simán meglenne.
Egyébként nincs gond a nyelvvel, középfokúm is van belőle, és használom is, de egy amcsi szemében akkor is csak egy bevándorló lennék...Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #13402 üzenetére
(Észak)-Amerika tetszene (USA vagy Canada, az nem fontos most még). Alapvetően a kaják, a veterán kocsik és persze maga az angol nyelv miatt.
De a kultúra, a mozgásszegény életmód, meg úgy alapvetően a hülye amerikaiak nem (persze ez egy általánosítás, tudom).Németország is jó lenne. De pl. Nagy-Britannia nem. Időjárás, közlekedés, szokások- sehogy se tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben