Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
kovaax
üzenetére
Igen, az Erste 2023. szeptemberben bejelentette: [ATM eszközhasználati díj készpénzfelvételi tranzakció esetén külföldi kibocsátású bankkártyával] De ennek ellenére a Wise és a Revolut VISA kártyáival ingyenes a készpénzfelvétel. Erről pontosan neked küldtem egy képernyőképet ez előtt egy évvel: #9180. Most küldjek neked egy igazolást az augusztus felvételről is, vagy elhiszed már végre? Amúgy az Erste ügyfélszolgálaton rákérdeztem, hogy miért van különbség az eszközhasználati díjban a Mastercard és a VISA kártyák esetében, de csak egysejtű idióta válaszokat kaptam: #54077
-
-
dredjudge84
őstag
-
-
Cs.Tibor
junior tag
1. Én Wise kártyaval MBH-s autómatából ingyen tudtam Forintot kivenni.
2. Aktiváltad az ingyenes kp. felvételi nyilatkozatot?
Ha igen, akkor max. 150eFt felvétele, (max. 2x alkalommal) bármelyik magyar bank, bármilyen lakossági folyószámlához kapcsolt bankkártyájával, bármelyik magyar bank autómatájából
ingyenes!! -
-
dredjudge84
őstag
Egyre inkább globális pénzügyi hálózatot épít, amely versenyképes alternatívát jelenthet a hagyományos bankrendszerrel szemben. "
Mondjuk amíg random megállítanak utalásokat addig nagyon nem helyettesítik egyik hazai bankot sem. Én speciel nem szeretnék olyat megélni, hogy fizetésnap megállították a bejövő pénzt, aztán itt maradok pénz nélkül.
-
zichie
senior tag
Visszanéztem a kártyás fizetéseket, szigorúan minden ötödik érintésmentes fizetés után megköveteli a chip&pin fizetést. Volt, hogy több, mint egy hónapig nem használtam a fizikai kártyát, de engedte, mert előtte még nem volt meg az öt érintésmentes fizetés. Mivel 90%-ban virtuális kártyával és nfc-vel fizetek, így ez nem zavar. Azért az NFC-s fizetés sem túl kényelmes, mert fizetés előtt engedélyezni kell az NFC-t és a kártyán az alábbiakat: online fizetések, mobiltárcával történő fizetés, 3D biztonsági ellenőrzést nem igénylő fizetések, külföldi fizetések. Fizetés után ezeket értelemszerűen kikapcsolni, ha rövid időn belül nem akarok újra fizetni.
Elméletileg a külföldi fizetést nem kellene bekapcsolni, de tapasztaltam már olyat (Hévízen), hogy fizetés után azt írta, hogy Vilniusban fizettem. Vilnius Litvánia fővárosa, ami magyar wise account esetén külföldinek számít, hiába Magyarország területén fizettem magyar forintban.
-
De a Wise valami számomra érthetetlen módon még az EUR->EUR utalásra is bevezette. Wise-on belül nem tudok EUR-t EUR-ba utalni csak kb. 0,5% költséggel. Viszont ha kártyával feltöltöm azt az EUR-t a Revo-ra, aztán Revo-ról utalom el a másik Wise számlára, úgy már ingyenes...
-
jbnd-007
tag
-
emcee825
csendes tag
Igen, ugyanúgy visszavonták az 1.999,- HUF díjat, ahogy bevezették, ezért díjtalan. Viszont egyszerre max 100 EUR-t ad ki, vagy a Forintos automaták egyszerre max 75.000,- HUF-t.
Amennyiben magyar regisztrációd van, akkor az ingyenes készpénzfelvétel 80.000.- HUF, max két részletben. Ez utóbbit nem, de előbbit a jelenlegi EUR árfolyam miatt túl fogod lépni és 1,75% -os díjat fog alkalmazni a limit feletti értékre.
-
dredjudge84
őstag
"Eddig az OTP ATM-ek 150 ezer forintot adtak ki, ha nem OTP-s kártyával vettünk fel pénzt, ezt most megfelezték, 75 ezer forint lett a tranzakciónkénti maximum."
100 000Ft az amúgy!
az OTP forint alapú ATM hálózatában az idegen
bankkártyával felvehető maximális összeg
tranzakciónként: 100.000Ft -
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi