Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
aktív tag
Akkor most hogy tudok pénzt tenni a Wise-os számlámra, mivel sem az OTP sem a K&H nem engedi az utalást ?
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
Bocsi, csak pánik volt, Én csesztem el !
Megütött a meleg pénteken (ez nem vicc, komoly)!"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
Sehol nem lehet kp-t berakni, csak utalni ? Még eurós automatánál sem?
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
-
hockeyapu
aktív tag
Nem t'om mit aggódtok ! WiISE, REVOLUT ?
OTP!
Elveszi a pénzetek, 'oszt' nem kell min aggódni ![ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
aktív tag
válasz dredjudge84 #5448 üzenetére
Mé'? nem az otpő a legjobb ?
-
hockeyapu
aktív tag
Beregisztrált egy barátom, de nem tudok neki küldeni, mert nem találja a rendszer, de a meghívottjaim között látom. Új regisztráltnak enged hitelesíteni, mielött megkapta volna az induló összeget ? Elakadtam, pedig már csináltam és működik.
Köszi , ha segítetek !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
A főoldalon az emirátusi dirham forint jelenik meg a grafikonon, barát véletlenül azt utalt! Hogy lehet ezt áttenni euro forintra?
-
hockeyapu
aktív tag
Már euró forintot mutat!
-
hockeyapu
aktív tag
Számlanyitás, ha valakit érdekel !
Kapsz egy meghívót, vagy csak egyszerűen regelsz !
Válaszolsz minden kérdésre (nagyjából), engedélyezed az email és telószám láthatóságot a beállításokban, akkor egy másik Wise-os megtalál, utal 6000,-Huf-ot , megrendeled a bankkártyát, ehhez előbb persze igazolnod kell magad, valamilyen doksival, és megkapod a bankszámlaszámod !
Ha valamit nem jó sorrendben írtam le, javítsatok !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
Állítólag 500 ember dolgozik Magyarországon, de már semmire nem reagálnak magyarul!
A pénzünk az jó,de a problémáink nem kellenek !
Régebben volt magyar telefonos ügyfélszolgálat, de már semmilyen formában nem reagálnak magyar nyelvű megkeresésekre! !
Javítsatok ki , ha tévedtem ![ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
aktív tag
Mondjatok fórumot, ahol foglalkoznak a panaszokkal !
Barátnak regeltünk vagy egy hónapja, de nem kapta meg a kártyát!"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
válasz dredjudge84 #6036 üzenetére
Kicsit bővebben,mert erről lemaradam !
-
hockeyapu
aktív tag
Hát nem nyugtatta meg!
-
hockeyapu
aktív tag
Akkor marad a párnaciha !
Max begyújtunk vele !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
Kis segítség !
Kikapcsoltam az arcfelismerést és be akarok állítani egy pinkódot a telefonon a gyors belépéshez, hogy ne a teljes felhasználónevet és a jelszót kelljen beírni állandóan, de nem találom a beállításokban?"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest