-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
válasz dredjudge84 #9292 üzenetére
Dehogyis !
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Nekem egyenlőre nem von még semmit az utalásoknál !
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
válasz Tarisznyarák #9275 üzenetére
Eddig nekem ugyanúgy kezelte, mintha Én váltottam volna át !
-
hockeyapu
senior tag
Az hogy létezik, hogy jön egy fizetési kérés, elutasítod és mégis lehúzzák ?
-
hockeyapu
senior tag
Tudtuk, hogy nem fogják lenyelni, hogy ezt nem sarcolhatják meg !
Szóval ne csodálkozzatok ! Ez van , jó magyar hazafihoz méltón, fizetünk !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Díjaink egy részét emeljük a Magyarországon bejelentett lakcímmel rendelkező ügyfeleink számára – ennek érdekében továbbra is fenntarthatóan és a helyi előírásoknak megfelelően tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat. Ezeket az adóterheket az egyes szolgáltatásokért felszámított szokásos díjakon felül hozzáadjuk.
Ha elköltözött és már nem él Magyarországon, a Wise-on frissítheti címét .Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
válasz UberMutant #9210 üzenetére
El kell költözni az országból, ott van leírva !
-
hockeyapu
senior tag
Nemcsak a wise-os kártyára nem ad ki 75000-nél többet az 'otpö' , hanem tegnap a K&H-s kártyámra sem engedett 75000-nél töbet egyszerre kivenni !
Egyre jobban szeretem őket !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Igen, tapasztalat !
Sima levélben küldik, semmi tértivevényes vagy ilyesmi, az könnyen elkeveredik !
Figyelni kell a postát !
Barátnak küldtem vagy 2 éve, harmadszorra kapta meg, kiderült a postás kidobálta a leveleket, és ez fóton volt !
Magyar Posta !Nem erre, hanem egyéb küldeményre sorozatban írta azt a kézbesítő, hogy megtagadtam az átvételt !
De ne add fel ![ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
senior tag
válasz gyulaszu #9164 üzenetére
Igen lehet, bár Én az otp-t bármire képesnek tartom !
Kártyacsere lessz, egy hét alatt megjön, csak figyelni kell, nehogy kidobja az ember a többi szeméttel !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Hónapok óta nem tudok készpénzt kivenni a kártyámról, különben minden müködik. Természetesen OTP- bankautomata volt, amelyik letiltott, mert rossz pint nyomtam, ami nem igaz! Azóta sehol nem tudok kivenni, át kell raknom másik kártyára és csak így tudok pénzt felvenni! Más is járt már így?
-
hockeyapu
senior tag
Kis segítség !
Kikapcsoltam az arcfelismerést és be akarok állítani egy pinkódot a telefonon a gyors belépéshez, hogy ne a teljes felhasználónevet és a jelszót kelljen beírni állandóan, de nem találom a beállításokban?Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Akkor marad a párnaciha !
Max begyújtunk vele !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Hát nem nyugtatta meg!
-
hockeyapu
senior tag
válasz dredjudge84 #6036 üzenetére
Kicsit bővebben,mert erről lemaradam !
-
hockeyapu
senior tag
Mondjatok fórumot, ahol foglalkoznak a panaszokkal !
Barátnak regeltünk vagy egy hónapja, de nem kapta meg a kártyát!Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Állítólag 500 ember dolgozik Magyarországon, de már semmire nem reagálnak magyarul!
A pénzünk az jó,de a problémáink nem kellenek !
Régebben volt magyar telefonos ügyfélszolgálat, de már semmilyen formában nem reagálnak magyar nyelvű megkeresésekre! !
Javítsatok ki , ha tévedtem ![ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
senior tag
Számlanyitás, ha valakit érdekel !
Kapsz egy meghívót, vagy csak egyszerűen regelsz !
Válaszolsz minden kérdésre (nagyjából), engedélyezed az email és telószám láthatóságot a beállításokban, akkor egy másik Wise-os megtalál, utal 6000,-Huf-ot , megrendeled a bankkártyát, ehhez előbb persze igazolnod kell magad, valamilyen doksival, és megkapod a bankszámlaszámod !
Ha valamit nem jó sorrendben írtam le, javítsatok !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Már euró forintot mutat!
-
hockeyapu
senior tag
A főoldalon az emirátusi dirham forint jelenik meg a grafikonon, barát véletlenül azt utalt! Hogy lehet ezt áttenni euro forintra?
-
hockeyapu
senior tag
Beregisztrált egy barátom, de nem tudok neki küldeni, mert nem találja a rendszer, de a meghívottjaim között látom. Új regisztráltnak enged hitelesíteni, mielött megkapta volna az induló összeget ? Elakadtam, pedig már csináltam és működik.
Köszi , ha segítetek !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
válasz dredjudge84 #5448 üzenetére
Mé'? nem az otpő a legjobb ?
-
hockeyapu
senior tag
Nem t'om mit aggódtok ! WiISE, REVOLUT ?
OTP!
Elveszi a pénzetek, 'oszt' nem kell min aggódni ![ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
senior tag
MÁK miért jó ?
Akkor nem egyszerűbb, ha magyar bankkártyára befizetek és átutalom?
A Barionos megoldásnál, ha jól látom ki lehet kerülni a bannkártyás utalást.Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Sehol nem lehet kp-t berakni, csak utalni ? Még eurós automatánál sem?
-
hockeyapu
senior tag
Bocsi, csak pánik volt, Én csesztem el !
Megütött a meleg pénteken (ez nem vicc, komoly)!Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
senior tag
Akkor most hogy tudok pénzt tenni a Wise-os számlámra, mivel sem az OTP sem a K&H nem engedi az utalást ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...