- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Visszanéztem a kártyás fizetéseket, szigorúan minden ötödik érintésmentes fizetés után megköveteli a chip&pin fizetést. Volt, hogy több, mint egy hónapig nem használtam a fizikai kártyát, de engedte, mert előtte még nem volt meg az öt érintésmentes fizetés. Mivel 90%-ban virtuális kártyával és nfc-vel fizetek, így ez nem zavar. Azért az NFC-s fizetés sem túl kényelmes, mert fizetés előtt engedélyezni kell az NFC-t és a kártyán az alábbiakat: online fizetések, mobiltárcával történő fizetés, 3D biztonsági ellenőrzést nem igénylő fizetések, külföldi fizetések. Fizetés után ezeket értelemszerűen kikapcsolni, ha rövid időn belül nem akarok újra fizetni.
Elméletileg a külföldi fizetést nem kellene bekapcsolni, de tapasztaltam már olyat (Hévízen), hogy fizetés után azt írta, hogy Vilniusban fizettem. Vilnius Litvánia fővárosa, ami magyar wise account esetén külföldinek számít, hiába Magyarország területén fizettem magyar forintban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest