Hirdetés
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Visszanéztem a kártyás fizetéseket, szigorúan minden ötödik érintésmentes fizetés után megköveteli a chip&pin fizetést. Volt, hogy több, mint egy hónapig nem használtam a fizikai kártyát, de engedte, mert előtte még nem volt meg az öt érintésmentes fizetés. Mivel 90%-ban virtuális kártyával és nfc-vel fizetek, így ez nem zavar. Azért az NFC-s fizetés sem túl kényelmes, mert fizetés előtt engedélyezni kell az NFC-t és a kártyán az alábbiakat: online fizetések, mobiltárcával történő fizetés, 3D biztonsági ellenőrzést nem igénylő fizetések, külföldi fizetések. Fizetés után ezeket értelemszerűen kikapcsolni, ha rövid időn belül nem akarok újra fizetni.
Elméletileg a külföldi fizetést nem kellene bekapcsolni, de tapasztaltam már olyat (Hévízen), hogy fizetés után azt írta, hogy Vilniusban fizettem. Vilnius Litvánia fővárosa, ami magyar wise account esetén külföldinek számít, hiába Magyarország területén fizettem magyar forintban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest