Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Barátnőm nemrég rendelt ingyen wise fizikai (visa) kártyát amit meg is kapott már.
Még én mondtam neki hogy van ilyen. Neki már régóta van wise számlája és utalgat is róla a távol keletre.
Erős felindulásból én is nyitottam wise-ot, de tőlem szeretnének 2420 v. 3220 Ft-ot kérni kártya típustól függően és virtuálisat nem is tudok rendelni.
Egyébként még nem használtam a számlát, de már kérték hogy fotózzam le magam meg az igazolványom amit el is fogadtak.
Mit is kellene tegyek legalább egy ingyen virtuális kártyáért?
Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Társasjáték topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- World of Tanks - MMO
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest