- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
Onnan kanyarodtam ide, hogy el se kanyarodtam az általam felvázolt vonalhoz képest, nekem egy volt fontos, mi helyett használom, és mennyi pénzt spórol egy sima bankszámlához képest.
Azért kerül ide az mkb, mert egyrészt sokan szeretnék tudni, mégis mit lehet ezzel elérni, megéri e a látszólagos spórolás a rizikót, hogy benyelik-e, letiltják-e a pénzét, nem tud gond esetén bemenni egy bankfiókba, és mivel az mkb itthoni bankok közül elég korrekt számlakonverziós devizaárfolyammal számol, ráadásul nekem ott van a céges számlám is, én ezzel tudok könnyen számolni, másoknek meg szerintem 6-7 példán keresztül már számolhatóvá válik a saját esetük.
Végülis majdnem jogos, hogy nincs ingyen a kártyával feltöltés sem, mivel egy 500K-s pénz hozzáadás gpay-jel fizetve 3200HUF, viszont most utaltam 500K-t a wise-ra, annak a banki költsége az mkb oldalon 1500+598Ft volt, tehát a sima utalás+ a wise-on váltás még mindig jó lehet, 1259 usd-t ér a wise-on, és 1240-et az mkb-nál, mínusz a kártyakibocsátó árfolyama majd lekönyvelés után, de van mellé mindenféle számlavezetési díj, egyéb tételek, szóval szóval aki akarja az megérti, miről írok, aki nem, az meg nem.
De hogy visszakérdezni ezen mit kell, azt végképp nem látom, le van írva minden, mi miért úgy van, ki kivel van, aki elsőre nem érti, olvassa el másodszorra...
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest