Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Whworker
üzenetére
Huh, ez nagyon nem szép történet, de annyit hozzátennék, hogy a Bank (illetve most a Wise, jelent esetben) annyi infot kapott tőled, hogy csalás áldozata lettél és kéred vissza pénzedet, stb. stb. Ők nem tudják, hogy Te tényleg csalás áldozata lettél-e, vagy csak így akarsz egy utalást visszakérni. (Szépen megrendezve, hogy még számot is meg nevet is változtattál). Ezmiatt, ahogy írták is, napokba telhet mire ezt kivizsgálják.
Én sima bankkártyával jártam így, az volt a szerencsém, hogy jött értesítés az app-ban, hogy vásárlás történt és rányomtam. (Bár trükkösek voltak, mert akkor csinálták, mikor éppen több tranzakciót is indítottam). De azonnal jeleztem a banknak, ahol mondták, hogy előző nap volt egy 0 Ft-os terhelés, amire mondtam, hogy nem én voltam és arról viszont már semmilyen értesítést nem kaptam. Ellenben 3-4 munkanap alatt kinyomozták. Szerintem nálad is simán lesznek napok. (Főleg, ha még felveszik a kapcsolatot egy másik féllel, ki tudja, hogy az hogyan, milyen gyorsan reagál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Haditechnika, harcászat
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest