- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Whworker
üzenetére
Huh, ez nagyon nem szép történet, de annyit hozzátennék, hogy a Bank (illetve most a Wise, jelent esetben) annyi infot kapott tőled, hogy csalás áldozata lettél és kéred vissza pénzedet, stb. stb. Ők nem tudják, hogy Te tényleg csalás áldozata lettél-e, vagy csak így akarsz egy utalást visszakérni. (Szépen megrendezve, hogy még számot is meg nevet is változtattál). Ezmiatt, ahogy írták is, napokba telhet mire ezt kivizsgálják.
Én sima bankkártyával jártam így, az volt a szerencsém, hogy jött értesítés az app-ban, hogy vásárlás történt és rányomtam. (Bár trükkösek voltak, mert akkor csinálták, mikor éppen több tranzakciót is indítottam). De azonnal jeleztem a banknak, ahol mondták, hogy előző nap volt egy 0 Ft-os terhelés, amire mondtam, hogy nem én voltam és arról viszont már semmilyen értesítést nem kaptam. Ellenben 3-4 munkanap alatt kinyomozták. Szerintem nálad is simán lesznek napok. (Főleg, ha még felveszik a kapcsolatot egy másik féllel, ki tudja, hogy az hogyan, milyen gyorsan reagál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest