Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Whworker
üzenetére
Huh, ez nagyon nem szép történet, de annyit hozzátennék, hogy a Bank (illetve most a Wise, jelent esetben) annyi infot kapott tőled, hogy csalás áldozata lettél és kéred vissza pénzedet, stb. stb. Ők nem tudják, hogy Te tényleg csalás áldozata lettél-e, vagy csak így akarsz egy utalást visszakérni. (Szépen megrendezve, hogy még számot is meg nevet is változtattál). Ezmiatt, ahogy írták is, napokba telhet mire ezt kivizsgálják.
Én sima bankkártyával jártam így, az volt a szerencsém, hogy jött értesítés az app-ban, hogy vásárlás történt és rányomtam. (Bár trükkösek voltak, mert akkor csinálták, mikor éppen több tranzakciót is indítottam). De azonnal jeleztem a banknak, ahol mondták, hogy előző nap volt egy 0 Ft-os terhelés, amire mondtam, hogy nem én voltam és arról viszont már semmilyen értesítést nem kaptam. Ellenben 3-4 munkanap alatt kinyomozták. Szerintem nálad is simán lesznek napok. (Főleg, ha még felveszik a kapcsolatot egy másik féllel, ki tudja, hogy az hogyan, milyen gyorsan reagál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Raspberry Pi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest