Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tavsegitseget kellene nyujtanom an en draga anyosomeknak, mint uj Wise ugyfelek...
Amit tudok:
K&H-nal van EUR es FT szamlajuk is.
Innen szerettek volna valtani, de allitolag a K&H-s appal nem lehet (android ha ez szamit)
Szamomra mar itt fura a dolog, de mivel mi nem K&H-sok vagyunk igy akar elo is fordulhat.
Szoval nezegettek, de nem tudtak elocsalni az "ativelo parancsot" amivel direktben el tudtak volna utalni a K&H-s appjukbol.
Igy vegul a manualis utalas opcional kotottek ki amire ra is nyomtak...
Ne engem ekkor hivtak.Kerdes: van arra barmi mod, h az atvezetni kivant osszeget megiscsak direktben a K&H-s appbol fizessek ki?
Ha viszont nincs akkor mi alapjan fogjak megtudni a szamlaszamot es az egyedi azonositot ami kell az utalashoz?Remelem nem kerdeztem hulyeseget, de anno nekem ez nem igy volt es mukodik is igy meg csak hallhatom, amit mondanak es probalom osszerakni a kepet, h mi is tortent.
Otlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest