Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
Sziasztok!
Most kezdem az openwrt-zést 1.1.6-tal, eddig elég egyszerű volt, de van amit nem tudok beállítani:
1. Epson BX300F multifunkciós nyomtat megosztottam, megy a nyomtatás a gépekről, pipa, de a szkenner részét, hogy lehet a kliens gépeken használni?
2. Külső pendriveot tudtam csatolni fatra formázva, de az 1 TB-os külső tápos vinyót nem.
3. Át lehet partícinálni az NTFS vinyót adatvesztés nélkül EXT2-re, mivel úgy olvasom a leggyorsabb.Adnátok egy leírást, ami működik is? Amiket találtam azok nem jók. Köszönöm!
-
levi.hungary
tag
Amíg megérkezik a 3600-asom, kicsit játszanék a TP-Link TL-WR741ND v2.1 routeremmel. Milyen openwrt-t lehet feltenni rá? [link] eszerint v2.1 trunk (r27195). Ez mit jelent? Mi az a trunk? Létezik erre vargalex féle firmware?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő