- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
Sziasztok!
Most kezdem az openwrt-zést 1.1.6-tal, eddig elég egyszerű volt, de van amit nem tudok beállítani:
1. Epson BX300F multifunkciós nyomtat megosztottam, megy a nyomtatás a gépekről, pipa, de a szkenner részét, hogy lehet a kliens gépeken használni?
2. Külső pendriveot tudtam csatolni fatra formázva, de az 1 TB-os külső tápos vinyót nem.
3. Át lehet partícinálni az NTFS vinyót adatvesztés nélkül EXT2-re, mivel úgy olvasom a leggyorsabb.Adnátok egy leírást, ami működik is? Amiket találtam azok nem jók. Köszönöm!
-
levi.hungary
tag
Amíg megérkezik a 3600-asom, kicsit játszanék a TP-Link TL-WR741ND v2.1 routeremmel. Milyen openwrt-t lehet feltenni rá? [link] eszerint v2.1 trunk (r27195). Ez mit jelent? Mi az a trunk? Létezik erre vargalex féle firmware?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest