Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
Én magam régen kardoskodok a mellett, hogy a probléma a használt szoftverben van és nem hardverben. [link]
Akinek ugye jó, annak ez természetes és nem fogja írni minden második hozzászólásban, hogy gyerekek ez milyen jó! képzeljétek minden jól működik. De akinek szar meg mit lát? Szoftveresen működik, hiszen ki-be tudja kapcsolni, SSID-t be tudja állítani, titkosítást is.... Csak gyenge!!! Első következtetés, hogy szar a vas. Én is erre tippelnék elsőre. Nyilván ekkor jönnek azok akik leírják, hogy de gyárival meg jó. Így alakul ki a végső álláspont.
Amit a végére írtál arra pont tegnap volt példa, az ember már felgyújtást meg kalapácsolást emlegetett. Tehát erről megint nem engem kell meggyőzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi