- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
Most uzemeltem be a 3600-ast es borzaszto lassu Wi-Fin....50/25 netem van ebbol megkapok Wifin 10/15-ot, vezeteken meg 57/27-et...
2,4Ghz-en hasznalom, channel, width Auto-n hagyva. Mikor atallitottam 13-as csatira felment 22/20 korulire...de az sem a legjobb...szomszed szobaban van a router.
Mi lehet a baj??
Amugy ez meg a kek ledes, ha ez szamit valamit.
-
toM517
aktív tag
válasz
trance89 #5495 üzenetére
Oke, hat ez eleg szomoru! Azert fogok tenni egy probat, mert habar mostmar elkoteleztem magam a NAS megvetele mellett, azert kell egy jo Gigabites router.
Ha csak 2.4Ghz modban hasznalom, csak az egyik antennat hasznalja a router vagy mindkettot? Azert kerdezem, mert tennek ra valami erosebb antennat.
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy vasarolok egy ilyen routert, mert amennyire sikerult megallapitanom a celjaimra megfelelo lenne, amik a kovetkezok:
Torrentezes - fokent seed, ritkan letoltes
DLNA megosztas: Kepes legyen streamelni a FHD tartalmakat, akar a magas bitratajuakat is (3D is).Emellett szolgaljon ki 3-4 gepet, akar egyszerre az 50/25-os nettel ( illettve ami megmarad belole a seedeles mellett )
Lenne meg par kerdesem...
A letoltott torrenteket rogton be is allitja seedelni?
A feliratos sorozatok melle tudok leszedni feliratot a webes feluletbol es szukseg szerint at tudom-e nevezni a video fajlnak megfeleloen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Java programozás
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest