- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
nekem olyan problémám van, hogy a routerre csatlakoztattam egy pendrive-ot, Windows-ban hálózati meghajtóként hozzáadtam, de minden újraindításkor elveszti a csatlakozást.
Minden alkalommal be kell lépnem a router-be és ki-be kapcsolni a fájl megosztást, a Windows csak ezután tud ismét csatlakozni a pendrive-ra.Van erre esetleg valamilyen megoldás?
-
-
tamas.nick
aktív tag
Mai nap a router azt kezdte el játszani, hogy az összes wifi-s eszközömet félpercenként ledobja (notesz, teló, tv) viszont az asztali gépemen tovább tudok netezni (kábel). Nyomtam egy gyári visszaállítást, de nem segített
vargalex 1.1.7 -
tamas.nick
aktív tag
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
tamas.nick #2376 üzenetére
Túl korán sikítottam, nem SSH-ra kellett volna kattolni, hanem TELNET-re
Intruder2k5 remek leírása segített -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Ma megszakadt a net ezért beléptem Luci-ba, hiába nyomtam rá a kapcsolódás gombra (pppoe), nem jött vissza a net, ezért újraindítottam a routert. Azóta nem érem el a routert, megpróbálkoztam a failsafe móddal (sys led gyorsan villog), de SSH-val se tudok belépni (kép).
Mi tévő legyek? -
tamas.nick
aktív tag
Eddig minden gond nélkül tudtam nyomtatni, de pár napja a nyomtatás felénél mindig leáll a folyamat, hiába indítottam újra a routert
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
OpenWRT (vargalex) alatt hogyan tudnám WiFi-n keresztül, a többi gépen használni a szkennerem?
Canon MP540, nyomtatást sikerült beállítani.
A válaszokat előre is köszönöm! -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az FTP beállításaiban, sajnos nem sikerül létrehozni a kapcsolatot
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest