Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Arra sikerült rájönnöm, hogy a wifi jel hirtelen elvesztése és csak igen nagy jelszint esetén bekövetkező visszaállása a "HT mode" beállítással függ össze. 40MHz módban használhatatlan a wifi, de ha visszakapcoslom 20MHz-re, akkor normálisan működik.
Valaki korábban ajánlotta a "VMM mode" kikapcsolását. Na azzal is meggyűlt a bajom, leszakadást, lassabb sebességet okoz, szóval a VMM-nek be kell pipálva lennie.
A teljesítményt még nem értem. A TX power nem egyezik meg a beállított értékkel, hanem kevesebb annál.
Arra rájöttem, hogy az ország beállítástól függ mennyire megy fel. US állásban nekem 19dbm, HU állásban már 21-re megy fel. Olyan országkódot nem találtam, ahol magasabbra menne. Mondjuk az adó teljesítmény önmagában semmit nem ér. Hiába ér el messzire a jel, ha visszirányban a kliens jelét már nem tudja fogni a router.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 570 málna 42 mm
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő