Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
g+n: Sajnos lehet, hogy akkor sem ok:
[link]
"An 802.11g network has a best-case useable bandwidth of around 25Mbps. 802.11n can move this up to anywhere between 50 and 100 Mbps. But if any 11g clients are also actively using the same radio on an 802.11n router, throughput for both will be reduced by more than half."Ha sem a Viber, sem a FreeVoip nem ment hibátlanul pont a routercsere után, ott én nem a programokra gyanakodnék.

Nekem 3G-n teljesen jók ezek. Szóval eltérő tapasztaltaink vannak, úgy látom.Kismillió sebesség és jelszint tesztet csináltam mindkét frekin, de nem nagyon mentegettem el őket. De legalább megismertem a lakást ilyen szempontból.
Úgyhogy ami kérdéses nekem, az az adapterek kérdése, illetve az open-wrt szükségessége.
Mennyire egyszerű visszatenni a gyári fw-t utána?A modemsebességre a UPC-s topikban már érdeklődtem, de sokra nem jutottam. Lehet, hogy ennyit tud a net, végül is a garantált megvan. Vagy lehet, hogy a kábel, esetleg a laptop a hunyó?!

(Inkább az aggaszt, hogy wifin csak megközelíteni lehet ezt, max közelről. Majd még megnézem, hogy kábelen mi jön ki a router-ből.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest