- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
vargalex #2163 üzenetére
Szia!
Sajnos a rendszernaplóban csak a mai nap látszik, a tegnapi napot már nem őrizte meg. Holnap este megpróbálkozok vele újra. Elvileg a csatorna nem terhelt, InSSIDer-rel ellenőriztem.
Próbálkoztam tegnap azzal is, hogy kikapcsolom a Mac cím szűrést, illetve egyszer reset-eltem is a routert. Az utóbbi hiba volt, mert azóta a médialejátszóm (egy régi Popcorn Hour NMT A-100 + Linksys WRT160N DD-WRT-vel, mint wireless ethernet bridge) nem hajlandó semmit sem lejátszani hálózaton keresztül. (Látni látja a NAS-om (Zyxel NSA310) tartalmát és tudok mozgatni fájlokat is a NAS és a médialejátszóban lévő belső vinyó között, de akár egy ~ 300 MB-os sorozatepizód lejátszásának indításánál elakad - a végtelenségig bufferel.) Nem tudom, hogy esetleg erre is van-e ötleted, vagy inkább erre is rendszernaplót kellene néznem.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest