- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ma reggel be is jelentettem. Amúgy szerinted a router megtudja szakítani a kapcsolatot úgy hogy a modemnak a központtal elmenjen a kapcsolata? ( mert ugyebár villod a DSL LED tehát a központtal sincs kapcsolat ).
A legutóbbi pár évben akármilyen nagy vihar volt, soha nem ment el a net. Most meg ha már egy kicsit esik az eső egyből szarakszik. De amúgy megkérdeztem és a környékbe ilyen hibát nem jelentettek be, szóval egyéni hiba lesz. Múltkor már port reset volt, de nem oldotta meg a hibát. Úgyhogy most mondtam hogy a modemet cseréljék ki, illetve a DSLAM-nál nézzék meg hogy minden rendben van-e.
Mert múltkor spec amikor szakadozott a netem, akkor a szerelő először oda ment, majd hozzám, és mondta hogy a DSLAM-ba állt a víz. Fasza azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest