- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Régóta visszatérő problémám van a 3600-os routeremmel, mégpedig a DDns részével. Gyári szoft van rajt.
A probléma a következő: no-ip.com-os szolgáltatás szépen fel van konfigolva, bejelentkezve el is fogad mindent, kívülről elérek mindent amit szeretnék. Eltelik pár nap, pár hét (random időköz) és nem érek el az internet felől semmilyen szolgáltatást. Ilyenkor belépve a felületre logot átnézve semmi hiba, ddns felületen nézve:Connection Status:
Succeeded!
Elviekben ő azt állítja, hogy minden oké. Úgy szoktam orvosolni a problémát, hogy újra bejelentkezek ebbe a ddns fiókba, elmentem a beállításokat és oké, működik ismét a dolog.
Ez valami szoftveres bug lehet? vagy a szolgáltatótól kapott új ip-t nem regisztrálja ismét az oldal?Anno vargalex firm-el használtam, akkor más volt igaz a szolgáltatóm, de az ipdns szolgáltatóval gyönyrűen működtek ezek a dolgok. Érdemes visszatérnem rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest