Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
sangean
üzenetére
Valóban a leírás nem hozzáértőknek szól leginkább. Hanem aki csak használni akarja,
De ahogy említettem amíg nem tudom reprodukálni a hibát nem tudok segíteni, esetleg nem az zavar, meg hogy a logot nézed?Ugyanis bekapcsolás esetén ahogy a logod is mutatja
1. beállítja a script a config fájlokat user.notice root: WIFI Enabled/Disabled az eseménytől függően
2. majd újra indítja a wifit. ezzel először egy szakadást eredményez majd utána kapcsol vissza. Ez a generálja a maradék logot ami számodra nem fontos.Megtaláltad, te azt... pontosan
/etc/hotplug.d/button/25-wifi_umount_resetez válaszol a reset gomb működésére... Ezért is van a /etc/hotplug.d/button mappában. De mondom azzal nem lehet baj ott más a helyzet, akárhányszor próbálgattam több vendéghálót is létrehoztam és mindig azt generálta amit kell.
Esetleg a kivételekhez nem adtad hozzá a hálózatod???
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest