- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Szerintem az NVIDIA szinte garantaltan nagyhal fog maradni az AI teruleten, persze tortenhet valami varatlan, de jo esellyel fontos szereplok lesznek.
Nekem efelől semmi kétségem, afelől igen, hogy a konkurenciához képesti túlárazottsága mennyire indokolt. Mennyi az árfolyamból a mánia és mennyi a valós fundamentum. Az nVidia drága-e ennyiért vagy a konkurencia olcsó.Egyébként érdekes lenne belelátni a parádés jelentésben szereplő számok mögött mi van, pontosan mi húzta meg ennyire az eredményt. Pl. Kínába már csak butított chipeket adhatnak el a zöldek elvileg. Ha jól értem volt egy időablak amíg a régi "rendeset" nem szállíthatták, az új meg csak nemrég jött ki. Lehet onnan jött a várakozásokon felüli bevétel?
-
j0k3r!
senior tag
Én abból indulok ki, hogy ha tényleg az AI lesz a következő pár évtized hatalmas durranása (ipari forradalom szerű), akkor az ki fogja termelni a konkurrenciát. Ha meg az Apple, Microsoft, Amazon, Meta, stb. fejével gondolkodok, akkor nem biztos, hogy szeretnék kiszolgáltatva lenni egy cég fele, tehát biztosan meg fogják próbálni valamilyen szinten minimalizálni ezt a kockázatot. Nem tudom hogyan, de ezek nem hülyék és valószínűleg több tíz billió dolláros piacról beszélünk évtizedes távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest