- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Tin: Számomra az alul motorizáltság az, ami mondjuk egy Smart nyújt autópályán. Az tényleg kevés. De nemrég vezettem újra zsigulit, annak ellenére, hogy az 1990-es években tök jól elvoltam vele, most már ritka durván kevés volt...Vezettem az 1.8-as hibridet, nekem nem volt kevés.
De mint mondtam, nem vagyunk egyformák...
@blg: Egen, papíron az E100 Corolla is erősebb volt, mint a Golf, aztán a Golf mégis egy rakéta hozzá képest. Azóta nem hiszek a lóerő-fetisisztáknak, pusztán a lóerő még a tömeget is figyelembe véve nem árulja el azt, hogy viselkedik az autó, ha rálépsz a gázpedálra.Örültem volna, ha kipróbálhattam volna előre, de egyszerűen sehol sincs ilyen tesztautó. A hatchback és a kombi már az 1.2-es turbós motort kapja (az például volt a Schillernél), az 1ZR-FAE csak a szedánba kerül. De mondjuk pont azért mertem választani, mert egy kiforrott és megbízható motor hírében áll...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Chrome
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Üzemidőben bajnok lesz a Honor Power
- További aktív témák...
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest